DE NIEUWE BMW X3.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

De nieuwe BMW X3 heeft een krachtig exterieur, optimaal rijcomfort en de nieuwe technologosche features. Uiteindelijk overtuigt de X3 met een spannende rijbeleving. Dankzij de intelligente vierwielaandrijving van BMW xDrive biedt de X3 maximaal rijcomfort, zowel op het asfalt als offroad of in de sneeuw. Kortom: een ideale all-round auto voor elke gelegenheid. 

HIGHLIGHTS VAN DE BMW X3.

EXTERIEUR.

Met de nieuw ontworpen BMW nierengrille, koplampen die ongeveer 10 millimeter smaller zijn en de nieuwe voorbumper, ziet de BMW X3 er bijna uit als een geheel nieuw model. De achterzijde van de nieuwe BMW X3 heeft door diverse aanpassingen eveneens een helderder uitstraling. De zwarte rand geeft de LED achterlichten een scherpere uitstraling, met een smallere vormgeving van de lichtunits – met driedimensionale contouren en horizontaal geplaatste richtingaanwijzers.

Proefrit aanvragen

INTERIEUR.

Het interieur maakt indruk met een middenconsole in nieuwe lay-out, inclusief sierlijsten in hoogglans zwart en nieuwe bedieningselementen voor de airconditioning. Voor meer comfort en intuïtieve bediening zorgen de standaard sportstoelen in geperforeerd Sensatec en het centrale informatiedisplay van 10,25 inch, dat optioneel kan worden uitgebreid naar maar liefst 12 inch.

Offerte aanvragen

BMW X3 xDrive30e.

Dé combinatie van het beste van twee werelden. Aan de ene kant de efficiency en dynamiek van een elektromotor en aan de andere kant het comfort en bereik van de verbrandingsmotor. De verbrandingsmotor van 183 pk werkt samen met de elektromotor van 109 pk en daarmee komt het totaalvermogen uit op 292 pk.

Ervaar 'm met een proefrit

BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT € 6.505,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, BMW Live Cockpit Professional en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW X3 uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen 'Vernasca' bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.

BMW Business Editions.

ONTDEK DE BMW X3M.

ERVAAR BMW M IN EEN SUV.


Krachtig, stijlvol en exclusief. Drie kernwaarden die op ieder moment van de dag aangesproken kunnen worden. Is het op een racetrack of is het in een drukke stad, de BMW X3M is als een cameleon en verandert haar gelaat aan de context. De BMW X3M heeft buitengewoon autosport-DNA en biedt een ervaring die u niet snel zal vergeten.