DE NIEUWE BMW X4.

14 JULI IN DE SHOWROOM.

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen

De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de typische kracht van de BMW X Serie en de esthetiek van een klassieke coupé. 

Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter. De nieuwe BMW X4 is vanaf 14 juli te bewonderen bij ons in de showroom. En leverbaar vanaf € 62.995,-

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

Een vastberaden uitstraling kenmerkt de BMW X4. Aan de opvallende voorzijde springen de stabiele stand op het wegdek, de krachtige grille en de grote luchtinlaten in het oog. Erin geïntegreerd zijn de dubbele ronde koplampen, optioneel in full-LED-techniek. De sportieve bumpers, bijzonder gespierde wielkasten en brede schouderlijn benadrukken de X-genen van deze Sports Activity Coupé. Van opzij gezien vallen het dynamisch verloop van de coupédaklijn en de kenmerkende Hofmeister-knik op. Aan de achterzijde krijgen de fraaie proporties een passende afsluiting met krachtig vormgegeven bumpers en LED-achterlichten.

slide

Interieurdesign

Wie plaatsneemt op de verhoogde zitpositie in de BMW X4, gaat zitten in een exclusief interieur met luchtig design. Het standaard met leder beklede sportstuur en de sportief vormgegeven transmissiehendel (bij Steptronic transmissie) zorgen al meteen voor een dynamische indruk. Het vloeiend gevormde dashboard en het grote Control Display plaatsen de bestuurder in het middelpunt. Het interieur van de BMW X4 oogt opgeruimd en ruimtelijk – en is dat ook. Zelfs achterin genieten alle passagiers van voldoende hoofdruimte. De achterbank geeft de indruk een tweezitter te zijn en onderstreept daarmee het coupékarakter – met desondanks ruimte voor drie passagiers in totaal.

slide

Rijdynamiek

Dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier

slide
slide

PRESTEERT ONLINE.

slide

Bedieningsconcept

De bediening van het infotainmentsysteem is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. Naar wens kan de bestuurder daarvoor het touchscreen, de iDrive Controller, de spraaksturing of BMW Gesture Control gebruiken. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters

slide

Instrumentenpaneel

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 12,3 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

slide

Door-to-Door navigatie

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van BMW Connected maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Met de originele BMW accessoires versterkt u het individuele karakter van uw BMW X4. En vergroot u zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Originele BMW accessoires bieden u een breed programma van hoogwaardige en praktische kwaliteitsproducten.

slide
slide
slide
slide