DE NIEUWE BMW X5.

24 NOVEMBER IN DE SHOWROOM.

Bekijk de video Proefrit aanvragen

De nieuwe BMW X5 is een leider in zijn soort. De nieuwe X5 is nog stoerder, krachtiger en eleganter dan zijn voorganger. De niergrille geven het idee dat er elke keer iets gebeurt, alsof de auto echt leeft. 


Het nieuwe en aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie voorop zal rijden. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt. 

BMW X5 xDrive45e iPerformance

slide

Aandrijving

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW X5 xDrive45e iPerformance bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 290 kW (394 pk) en 600 Nm koppel bij een gemiddeld brandstofverbruik van 2,1 l/100 km. De BMW X5 Plug-in Hybride is goed voor een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 5,6 seconden. Een indrukwekkende performance die dankzij BMW EfficientDynamics technologieën pure rijdynamiek belooft en tegelijkertijd nog zuiniger is in het gebruik. Ook de CO2-emissie kon aanzienlijk worden verlaagd tot 49 g/km.

slide

Energiemanagement

Met een puur elektrische actieradius van nu 80 km verbreedt de BMW X5 Plug-in Hybride zijn horizon. Dit is mogelijk dankzij het BMW iPerformance concept, waarbij intelligent energiemanagement een centrale rol speelt. Het zorgt voor een optimaal samenspel van alle aandrijvingscomponenten en optimaliseert met een anticiperende bedrijfsstrategie het rendement van de hybride aandrijving. Hierbij worden bijvoorbeeld aan de hand van navigatiegegevens trajecten berekend die het meest geschikt zijn voor het gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogvoltage-accu. De BMW X5 xDrive45e iPerformance beschikt bovendien over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. De hoogvoltage-accu kan heel eenvoudig worden opgeladen via een huishoudelijk stopcontact, met de BMW i Wallbox of onderweg aan openbare laadpalen.

slide

Connectivity

Opdat u altijd zicht heeft op de verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW X5 xDrive45e iPerformance, kunnen met de BMW Connected App via een smartphone (iOS of Android) specifieke hybride-functies zoals laadstatus van de accu, de resterende actieradius en de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation worden opgeroepen. Met de Remote functies kan het opladen worden geregeld, de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat onderweg kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App

Top 5 van de nieuwe BMW X5

01 Standaard met BMW Connected Package Professional
02 Semiautonome file assistent
03 Sky Lounge
04 X laserlicht
05 xOffroad Package
slide
slide
slide
slide
slide
slide