DE NIEUWE BMW X5.

DE LEIDER IN ZIJN SEGMENT.

Het nieuwe en aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie voorop zal rijden. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de weg. De X5 is verkrijgbaar is de standaarduitvoering, xLine uitvoering en het M Sportpakket. Ook is recentelijk de BMW X5 xDrive 45e iPerformance toegevoegd aan het gamma.

HIGHLIGHTS VAN DE BMW X5.

EXTERIEUR.

Stoer, krachtig en elegant. Maak kennis met de vierde generatie van de BMW X5. De imposante nierengrille doet al vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. Volledig uitgerust met de nieuwste technologieën voor veiligheid en rijbeleving, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers van uw reis.

Vraag offerte aan

SERVICES.

De BMW X5 wordt standaard geleverd met BMW Conntected Package Professional. Dit onverslaanbare pakket aan voordelen laat onderweg niets meer te wensen over, met onder andere Over-the-air Map Updates, Real Time Traffic Informatio, Remote Services en On-Street Parking Information.

Proefrit aanvragen

BMW X5 XDRIVE 45E IPERFORMANCE.

De BMW X5 Plug-in Hybride heeft inmiddels een actieradius van 80 kilometer.  De hoogvoltage-accu kan heel eenvoudig worden opgeladen via een huishoudelijk stopcontact, met de BMW i Wallbox of onderweg aan openbare laadpalen.

Neem contact op