THE X6.

UNIEK IN VELE OPZICHTEN.

De nieuwe BMW X6 is uitdagend, atletisch gebouwd en heeft een onderscheidend karakter door het gebruik van de nieuwe designtaal. Boordevol futuristische technologieën is de BMW X6 geïntroduceerd waaronder de indrukwekkende BMW nierengrille 'Iconic Glow'. Een ding is duidelijk, de nieuwe BMW X6 domineert en zal dat altijd blijven doen.

ONTDEK DE HIGHLIGHTS.

EXTERIEUR.

De nieuwe BMW X6 hoeft niet te rijden om op te vallen in de massa. De nieuwe designtaal is uitdagend en straalt kracht en elegantie uit. De atletische carrosserie is haarfijn afgestemd op de prestaties van de krachtige motor in cominatie met het onderstel. Na zonsondergang komt zijn uitgesproken karakter naar voren dankzij de verlichte nieurengrille. 

Vraag proefrit aan

BMW ICONIC GLOW.

Voor hen die vinden dat de BMW X6 nog niet genoeg opvalt is er de BMW Iconic Glow, een verlichte grille waar led-verlichter in geïntegreerd is. Dit is de eerste BMW waarbij dit mogelijk is. Omdat de verlichting in de grille gezien wordt als onderdeel van de koplampen mogen de leds ook tijdens het rijden branden. Zodra de auto ontgrendeld wordt springen de leds aan.

Neem contact met mij op

INTERIEUR.

De technologie van de nieuwe BMW X6 ligt direct in lijn met de atletische prestaties van de auto. Met opties als bekerhouders die door middel van een temperatuurregeling in te stellen zijn en het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 waarin u gemakkelijk uw ritten kunt plannen, maken deze auto uniek in zijn soort.

Vraag offerte aan

BMW X6 Black Vermillion

BMW X6 LIMITED EDITION.

BLACK VERMILLION.

De aanblik van de BMW X6 Edition Black Vermillion wordt bepaald door een fraai samenspel tussen de kleuren zwart en rood. De speciale carosseriekleur BMW Individual Frozen Black metallic zorgt daarbij voor een krachtig voorkomen en contrasteert opmerkelijk goed met de rode accenten zoals BMW Iconic Glow Nierengrille met spijlen in Chili Red en rode remklauwen van het M Sportremsysteem. Deze limited edition zal verkrijgbaar zijn vanaf €100,700,-. Er zijn maar enkele modellen beschikbaar in Nederland. Heeft u interesse? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.