DE BMW X6.

GRENZELOOS KRACHTIG.

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren volgen het BMW EfficientDynamics principe en verenigen dynamiek en efficiency.

BMW xDrive brengt het vermogen stabiel op de weg. Daarbij creëren buitengewone uitrustingen, zoals het Design Pure Extravagance, en hoogwaardige materialen een auto, die overal en altijd opzien baart – en die bovendien verrassend functioneel is.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

Breed. Gespierd. Dynamisch. De BMW X6 verenigt de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportiviteit van een coupé. De voorzijde ademt vastberadenheid. Machtige luchtinlaten geven een hint naar de kracht die erachter schuil gaat. De grote, sportief gestileerde dubbele nieren versterken de atletische vormtaal. De combinatie met dubbele ronde koplampen en ver naar buiten geplaatste mistlampen maakt de BMW X6 nog stoerder. Van opzij bezien springt het sportieve, coupé-achtige silhouet in het oog, optisch gedragen door de elegante verchroomde omlijsting van de zijruiten. Hier is het beweeglijke karakter van de BMW X6 in één oogopslag duidelijk: het eerste deel van de onmiskenbare taillelijn strekt zich uit van de krachtig vormgegeven voorste wielkuipen tot de achterportiergrepen. Het tweede deel begint boven de achterste wielkuipen en loopt vloeiend door tot aan de achterzijde. De dynamiek is nog duidelijker af te lezen aan de indrukwekkend brede achterzijde, waar horizontale lijnen het beeld bepalen: deze auto staat stevig op de weg. De BMW X6 is dan ook bereid om alle grenzen te verleggen.

slide

Led-lichtdesign

Naar wens is het exterieur van de BMW X6 volledig voorzien van LED-verlichting – van de koplampen en de mistlampen tot en met de achterlichten.

slide

Interieurdesign

Heldere structuren. Exclusieve sportiviteit. En een uitmuntende afwerking. Het interieur van de BMW X6 is doordacht tot in het detail. Zoals een BMW betaamt, is de cockpit volledig op de bestuurder afgestemd. Vanaf de hogere zitpositie heeft u optimaal overzicht. De sportief gevormde stoelen bieden perfecte ondersteuning bij een dynamische rit over bochtige wegen. Het coupé-achtige silhouet en de vloeiende interieurcontouren omsluiten de passagiers op aangename wijze – hier zit u goed. Het hoogstaande comfort is op alle zitplaatsen voelbaar. Lichte en donkere interieuroppervlakken wisselen elkaar af, en zorgen voor spannende contrasten. De toepassing van hoogwaardige materialen en fijne lederuitrustingen maakt duidelijk: perfectie is hier het doel.

RIJDYNAMIEK.

slide

BMW xDrive

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich ook onder ongunstige rijomstandigheden perfect aan om steeds optimale tractie te kunnen bieden. Met xDrive en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) krijgt uw BMW X6 meer rij- en spoorstabiliteit. Geregeld via het DSC-sensorsysteem verdeelt xDrive de aandrijfkracht razendsnel flexibel over beide assen om in bochten onderstuur of overstuur te voorkomen. Dat resulteert in een voortreffelijke spoorstabiliteit en garandeert bovendien snel en veilig accelereren zelfs op gladde of steile ondergrond. In kritieke rijsituaties hoeft de DSC zo veel minder in te grijpen. Daarmee combineert xDrive de voordelen van vierwielaandrijving – tractie, spoorstabiliteit en veiligheid – met de superieure wendbaarheid die u van een BMW gewend bent.

slide

Onderstel

Het onderstel van de BMW X6 overtuigt met een uitmuntende wegligging, perfecte handling en hoge dynamiek. Met op elk moment gegarandeerd comfort. De royale spoorbreedte van de BMW X6 en zijn multilink achteras maken bovendien hoge snelheden in bochten mogelijk bij minimale rolbewegingen van de carrosserie.

slide

Adaptieve onderstelregelsystemen

Sportief of juist comfortabel, net wat u wilt: de naar wens leverbare adaptieve onderstelregelsystemen voor de BMW X6 zorgen in iedere rijsituatie voor een optimaal weggedrag.

UITRUSTINGEN.

slide

Design Pure Extravagance

Met het Design Pure Extravagance is het individuele karakter van de BMW X6 vanuit elk perspectief direct zichtbaar. Daarvoor zorgen onder meer exclusieve details in Cerium Grey en andere onderscheidende elementen, zoals de specifieke BMW nierengrille, voor het exterieur. In het interieur wordt dit karakter met hoogwaardige kleur- en materiaalcombinaties voortgezet.

slide

M Sportpakket

Kracht met een uitroepteken: de dynamische uitstraling van uw BMW X6 bereikt met de uitrustingen van het M Sportpakket opnieuw een geheel nieuwe dimensie.
slide

BMW Individual

De uniciteit van elk karakter schuilt in de details. Daar ligt de oorsprong van ware exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met de BMW Individual uitrustingen voor de BMW X6.