DE NIEUWE BMW X7.

MEER RUIMTE VOOR UITSTRALING.

Een statement van de luxeklasse: de nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter. 

HIGHLIGHTS VAN DE BMW X7.

EXTERIEUR.

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk dat de nieuwe BMW X7 een heel bijzondere uitstraling en zelfverzekerheid bezit. De combinatie van royale oppervlakken en verfijnde designlijnen geeft de auto een buitengewone grandeur en elegantie.

Offerte aanvragen

INTERIEUR.

Nauwkeurig afgewerkte details en het gebruik van hoogwaardige materialen worden gecombineerd met doordachte functionaliteit. Het glazen panoramadak geeft een onbegrend gevoel aan het interieur. De BMW X7 is indrukwekkend, waar uw rit ook eindigt.

Vraag proefrit aan

VOORRAAD.

Bent u benieuwd naar onze voorraad van de BMW X7? Werp eens een blik op ons variërende aan voorraad BMW's. 

Ontdek onze voorraad

BMW X7 Frozen Black

LIMITED EDITION.

BMW X7 FROZEN BLACK METALLIC.

De BMW X7 Edition is uitgevoerd in de opvallende speciale carrosseriekleur BMW Individual Frozen Black metallic. De 22 inch lichtmetalen BMW Individual wielen in Y-spaak styling 758 I in Orbitgrau mat benadrukken het imposante voorkomen nog eens extra. De in hooglanzend zwarte lak uitgevoerde remklauwen van het M Sportremsysteem passen daarbij. Het interieur van de BMW X7 Edition uitgevoerd in Frozen Black metallic krijgt extra allure door details zoals de M hemelbekleding Alcantara Anthrazit, de glasapplicatie ‘Crafted Clarity’ en het zonwerende glas. Er zijn maar enkele modellen beschikbaar in Nederland. Heeft u interesse? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.