DE BMW Z4.

EEN ECHTE ROADSTER.

De nieuwe BMW Z4 is uniek in zijn soort. Het is een speciale roadster editie die tijdelijk leverbaar is. De nieuwe BMW Z4 First Edition is exclusief uitgevoerd in Frozen Orange Metallic en is leverbaar met een open of gesloten kap. De mainstream achter u laten en van unieke vrijheid genieten: dit weerspiegelt de BMW Z4 First Edition van de voor- tot de achterzijde op perfecte wijze.

 De exclusieve carrosseriekleur Frozen Orange metallic accentueert de gespierde oppervlakken en de indrukwekkend precieze vormtaal. En brengt de klassieke roadster-genen op een nieuwe manier tot uitdrukking. De BMW Z4 First Edition – een hommage aan individueel rijplezier. Ervaar hem zelf.

BMW Business Editions.

BUSINESS EDITION PLUS.

RIJK UITGERUST MET TOT € 2.253,- VOORDEEL.

Voeg meer luxe toe aan uw BMW Z4 met het Business Edition Plus pakket. Voor €2.995,- wordt uw nieuwe BMW uitgerust met o.a. High Executive uitvoering, elektrisch verwarmde voorstoelen en BMW Live Cockpit Professional. Ontdek het voordeel en vraag een offerte aan.

slide

Sportiever dan ooit: de nieuwe BMW Z4

  • Klassieke roadster opnieuw geïnterpreteerd en sportiever dan ooit: de nieuwe BMW Z4 combineert de kenmerkende rijdynamiek van een sportwagen met een opwindend ontwerp, exclusieve ambiance en geavanceerde voorzieningen. Onvervalst rijplezier gaat gepaard met state-of-the-art technologie voor aandrijflijn, chassis, bediening en connectiviteit.
slide

Toevoeging aan BMW’s rijke historie van iconische roadsters

  • De nieuwe BMW Z4 is een uiterst moderne toevoeging aan BMW’s rijke historie van iconische roadsters. Tweezitter met elektrisch bedienbare softtop. Vernieuwde proporties, centrale zitpositie, kortere wielbasis voor verbeterde wendbaarheid en grotere spoorbreedte dan zijn voorganger. Gewichtsbesparende maatregelen, ideale 50:50 gewichtsverdeling en aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie.
slide

Gespierde, gesculptuurde achterzijde

  • Exterieurdesign met functionele vormen en diverse kenmerkende details. Koplampen geplaatst op de uiterste hoeken van de neus en voor het eerst met een verticale opstelling. LED-koplampen standaard, adaptieve LED-koplampen met matrixfunctie voor niet-verblindend grootlicht en bochtenverlichting optioneel. Grote BMW-nierengrille met nieuw ontworpen rooster. Brede motorkap met prominente contourlijnen die zich uitstrekken over de wielkasten. Grote Air Breathers vormen het startpunt van de taillelijn en de contouren van het oppervlak langs de flanken. Gespierde, gesculptuurde achterzijde met harmonieus geïntegreerde spoiler, slanke led-achterlichten en diffuser.
slide

Nadrukkelijke focus op de bestuurder

  • Moderne, hoogwaardige interieurstijl met nadrukkelijke focus op de bestuurder, lijnen die naar voren zijn gericht met een dynamisch elan en duidelijk gestructureerde bedieningspanelen. Gereduceerde sierpanelen versterken het puristische karakter. De contouren van de deurpanelen weerspiegelen een aantal grafische exterieurelementen aan de zijkant.
slide

Groot aantal digitale services

  • Groot aantal digitale services van BMW ConnectedDrive: over-the-air navigatiekaart- en software-updates. Waarschuwingen voor gevaar mogelijk dankzij verbinding met andere BMW voertuigen. BMW Digital Key voor toegang tot voertuig en starten van de motor via de smartphone.