Nieuwsitem

Artikel in Ondernemend Schiedam Vlaardingen en Maassluis.

Beste lezer,

Onze uitgeverij De Bondt Publishing geeft al sinds 2015 het magazine Ondernemend SVM uit. Een magazine dat ieder kwartaal verschijnt in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis, boordevol reportages over en voor ondernemers.

Kalfsbeek
In het tweede weekend van juni opende Kalfsbeek het prachtig vernieuwde pand. Daarin krijgen niet alleen de nieuwe modellen van de merken BMW en MINI nog meer ruimte om te schitteren, maar ook de occasions komen in een nieuw aangebouwde vleugel volledig tot hun recht. Tevens werd in het aangrenzende pand een schadewerkplaats geopend, zodat klanten echt voor een totaalpakket bij het familiebedrijf terecht kunnen. Directeur Gijsbert Kalfsbeek vertelt in deze editie alles over de gemaakte keuzes.In het tweede weekend van juni opende Kalfsbeek het prachtig vernieuwde pand. Daarin krijgen niet alleen de nieuwe modellen van de merken BMW en MINI nog meer ruimte om te schitteren, maar ook de occasions komen in een nieuw aangebouwde vleugel volledig tot hun recht. Tevens werd in het aangrenzende pand een schadewerkplaats geopend, zodat klanten echt voor een totaalpakket bij het familiebedrijf terecht kunnen. Directeur Gijsbert Kalfsbeek vertelt in deze editie alles over de gemaakte keuzes.

 
Lees op pagina 28 en 29 het artikelNieuws.