Nieuwsitem

De BMW X1 Orange Edition.

Speciaal om te vieren dat de eerste BMW in Nederland wordt geproduceerd is er een speciale uitvoering leverbaar: de BMW X1 Orange Edition. De BMW X1 is sinds zijn introductie een zeer succesvol model over de gehele wereld. In Nederland staat hij in de top drie best verkochte BMW modellen. En vanaf dit jaar wordt de BMW X1 gebouwd bij VDL Nedcar in het Nederlandse Born.

De BMW X1 Orange Edition is gebaseerd op een van de populairste varianten, de BMW X1 xDrive20i Model xLine. Deze is te herkennen aan onder andere de wagenbodembescherming in Silber matt, 18-inch lichtmetalen wielen in Y-spaak (styling 569) en dorpellijsten met inleg in aluminium en BMW opschrift. De stoelen zijn bekleed met leder of uitgevoerd in een stof-ledercombinatie. Daarnaast beschikt het interieur onder meer over een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur en interieurlijsten in Schwarz hoogglans met accentlijst Perlglanz Chrom.
De Orange Edition voegt daar zonder meerprijs nog aan toe: een metallic lakkleur naar keuze en het High Executive pakket met onder andere Navigatiesysteem Plus, BMW Head-up Display, Elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en LED-koplampen.

 

Proefrit aanvragen

 Nieuws.