Nieuwsitem

De nieuwe BMW X5.

De nieuwe BMW X5 is pas 24 november bij ons in de showroom te bewonderen, maar hier leest u het laatste nieuws en de highlights over de BMW X5. 

 

De X5 heeft zijn kenmerkende SAV proporties behouden, maar de designtaal is nieuw en heeft strakke oppervlakken en scherpe lijnen. De krachtig gevormde motorkap, de korte overhang aan de voorzijde, de licht zeshoekige wielkasten en de dynamisch gebogen daklijn zijn allemaal onderdeel van het het sportieve, stoere karakter van de BMW X5.

 

De nieuwe generatie is ook opnieuw een mijlpaal op het gebied van technologie. De nieuwe BMW X5 wordt in de BMW fabriek in Spartanburg, South Carolina (VS) geproduceerd. Dit expertisecentrum van BMW X modellen produceert ook de BMW X3, de BMW X4 en de BMW X6. 

 

Highlights van de nieuwe BMW X5.

 

  • Eerste BMW model met BMW Live Cockpit Professional met iD7 en twee 12,3 inch schermen plus BMW Connected Package Professional.
  • De nieuwe BMW X5 is beduidend groter dan zijn voorganger. De lengte is met 36 mm gegroeid tot 4.922 mm, de breedte met 66 mm tot 2.004 mm en de hoogte met 19 mm tot 1.745 mm. De wielbasis groeide met 42 mm tot 2.975 mm.
  • Aantrekkelijke personalisatiemogelijkheden met BMW xLine en M Sport versies en specifieke opties van BMW Individual.
  • Eerste model van BMW die (optioneel) leverbaar is met 22-inchwielen. Lichtmetalen M wielen met dubbelspaaksdesign en lichtmetalen BMW Individual wielen in die maat vanaf introductie leverbaar.
  • De nieuwe BMW X5 is de eerste BMW X die leverbaar is met het optionele Off-Road pakket. Met luchtvering op zowel de vóór- als de achteras, beschermingspanelen onder de vóór- en achterzijde en speciale displays in het instrumentenpaneel en de Control Display. Keuze uit vier rijmodi, die te selecteren zijn met een simpele druk op een knop. Rijhoogte en instellingen van BMW xDrive, DSC, transmissie en reacties op het gaspedaal zijn daarmee aan te passen voor optimale instellingen voor rijden in zand, over rotsige ondergrond, gravel en sneeuw.
  • Uitgebreid gebruiksgemak dankzij multimodaal gebruik: touchscreen, nieuwe iDrive Controller, stemcommando’s en BMW Gesture Control. 
  • Nieuwe generatie van BMW Head-Up Display met een groter scherm (nu 7x3,5-inch), geoptimaliseerde graphics en extra display content. 
  • Optionele derde zitrij (leverbaar vanaf december 2018) biedt twee extra zitplaatsen. Gemakkelijk in- en uitstappen dankzij elektrisch voorover te klappen tweede zitrij.
  • Nieuwe opties geven het interieur nog meer comfort: Comfortstoelen met optionele massage- en ventilatiefunctie, in vier zones gescheiden airconditioning, verwarmbare armsteunen, bekerhouders met koel-/warmhoudfunctie (3o tot 55o graden Celsius) in de middenconsole, glazen Panorama Sky Lounge dak met een 30% groter glasoppervlak, Ambient Air pakket voor prettige geur in het interieur, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System (leverbaar vanaf december 2018), rear seat entertainment Professional met 10,2-inch touchscreens (leverbaar vanaf december 2018).


Nieuws.