Nieuwsitem

De BMW Vision iNext

De BMW Vision iNext heeft de krachtige, robuuste uitstraling van een moderne BMW SAV. Er zijn, net zoals bij de i3, twee grote deuren die in tegengestelde richting van elkaar openen. Door het ontbreken van een B stijl, is er een onbelemmerd zicht op het ruime interieur.

 

De voorruit loopt naadloos over in een groot panoramisch dak, dat voor veel lichtinval in het interieur zorgt en de innovatieve cabine duidelijk zichtbaar maakt. Afgezien van het stuurwiel en twee digitale displaypanelen in het bestuurdersgedeelte, zijn er geen andere schermen of bedieningselementen te vinden in de BMW Vision iNext.

 

De Intelligent Personal Assistant in de auto wordt geactiveerd bij het uitspreken van ‘Hey BMW’. De BMW Vision iNEXT vormt een integraal onderdeel van de digitale wereld en is naadloos verbonden aan BMW Connected, slimme apparaten en een slim thuisnetwerk.Nieuws.