Nieuwsitem

De nieuwe BMW X7 | vanaf 30 maart in de showroom

De BMW X7 is de eerste auto die de uitstraling, exclusiviteit en ruimtelijkheid van een luxe model combineert met de behendige en veelzijdige rijeigenschappen die verwacht worden van een Sports Activity Vehicle (SAV). Het nieuwste en tevens grootste model in de BMW X familie ademt een nieuw gevoel van ruimte in het luxesegment dankzij de indrukwekkende proporties, het fraaie design van het interieur en zijn state-of-the-art uitrusting. In combinatie met de geavanceerde aandrijflijn en het technisch hoogstaande onderstel biedt de BMW X7 alles waar SAV’s bekend om staan: uitstekende off-roadcapaciteiten, buitengewoon rijcomfort en een fantastische wegligging op verharde wegen.

 

De nieuwe BMW X7 heeft een lengte van 5,15 meter, een breedte van 2,00 meter, een hoogte van 1,81 meter en een wielbasis van 3,10 meter. De nieuwe designtaal, met scherpe lijnen en grote oppervlakken, versterkt het beeld van autoriteit. De ruimtelijkheid en veelzijdigheid van het interieur worden onderstreept door de standaard drie zitrijen (met in totaal zeven zitplaatsen). De twee inzittenden op de derde zitrij nemen plaats op twee volwaardige stoelen, compleet met armsteunen en bekerhouders.

 

Bij de introductie van de nieuwe BMW X7 in maart zal deze beschikbaar zijn met drie verschillende motorvarianten die allemaal standaard voorzien zijn van xDrive vierwielaandrijving.

 

 Nieuws.