Nieuwsitem

BMW M850i xDrive Coupé First Edition.

BMW presenteert een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. De BMW M850i xDrive Coupé First Edition wordt in de periode april-juni 2019 geproduceerd in een oplage van slechts vierhonderd stuks, in de BMW fabriek in het Duitse Dingolfing.

 

Wat maakt deze First Edition zo bijzonder? 

De speciale carrosserielak, lichtmetalen wielen en interieurafwerking verlenen de BMW M850i xDrive Coupé First Edition zijn individuele en expressieve karakter. Zijn fascinerende uitstraling is vooral toe te schrijven aan de nieuw ontwikkelde speciale carrosseriekleur Frozen Barcelona Blau metallic van BMW Individual, die voor het eerst op een BMW leverbaar is. De kleur is gecombineerd met de uitgebreide BMW Individual hoogglans Shadow Line.

 

Speciale designdetails van BMW Individual, alsmede een verfijnde selectie van kleuren en materialen en bijzonder hoogwaardige uitrusting vergroten de exclusieve uitstraling van het interieur van de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. 

 

Het expressieve karakter van de BMW M850i xDrive Coupé First Edition komt tot uitdrukking in zowel het exterieur- als het interieurdesign, ondersteund door de uitstekende prestaties van de auto. Deze speciale uitvoering is voorzien van de 390 kW (530 pk) sterke 8-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo techniekNieuws.