Nieuwsitem

DE NIEUWE BMW 1 SERIE

Er breekt een nieuw tijdperk aan met de derde generatie BMW 1 Serie. Dit nieuwe model behoudt het kenmerkende rijplezier door de moderne BMW voorwielaandrijvingsplatform. Daarnaast is het interieur ruimer dan de eerdere modellen, waar met name de passagiers achter profijt van hebben. Maar ook de bagageruimte is gegroeid met 20 liter en meet nu 380 liter.

 

De nieuwe BMW 1 Serie is sportief, veilig en hoogwaardig afgewerkt, heeft een fris design, de nieuwste connectiviteit en is een echte BMW met een sterk eigen karakter. Een voorbeeld van de nieuwste connectiviteit is het gebruiken van uw smartphone als autosleutel. Deze optie was eerst voorbehouden aan het hogere segment en maakt nu zijn entree in het premium compacte segment.

 

De derde generatie van de BMW 1 Serie beleeft zijn wereldpremière op de allereerste editie van #NEXTGen – het nieuwe infotainmentplatform van BMW Group – van 25 tot 27 juni 2019 bij BMW Welt in München. Meer informatie over de showroomintroductie en prijzen van de nieuwe BMW 1 Serie volgen eind juni 2019.Nieuws.