Nieuwsitem

HET VERNIEUWDE DESIGN VAN DE BMW X1

De X1 heeft een vernieuwd design en is aantrekkelijker en indrukwekkender dan ooit! Aan de voorkant zorgt de grotere BMW grille en de voorbumper met geïntegreerde LED mistlampen en grotere luchtinlaten voor een indrukwekkend aanzicht. Aan de achterzijde is het vernieuwde design te zien aan de achterbumper die standaard in carrosseriekleur is uitgevoerd. Dat maakt de achterzijde een nog sterker en stijlvoller geheel. 

 

Bij het in- en uitstappen wordt het X1 logo in tweekleurig LED licht op de grond geprojecteert als het portier wordt ontgrendeld. Dit is meer dat een optische gadget, want het maakt in- en uitstappen ook makkelijker.

 

Jucaro Beige metallic, Misano Blau metallic (exclusief voor het model M Sport) en het bijzonder exclusieve BMW Individual Storm Bay metallic zijn de drie nieuwe carrosseriekleuren waarin de vernieuwde BMW X1 besteld kan worden.

 

De vernieuwde BMW X1 staat vanaf eind juli bij ons in de showroom.

 Nieuws.