Nieuwsitem

DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring, vernieuwd maar nog steeds vertrouwd. Net als de nieuwe BMW 3 Serie Sedan heeft de nieuwe BMW 3 Serie Touring grote BMW nierengrille, lage dubbele koplampen en een prominente voorbumper. Het design is opgebouwd uit scherpe lijnen en opvallend gevormde oppervlakken die zorgen voor een dynamisch en gespierd uiterlijk. Het interieur is modern functioneel. De cockpit is op de bestuurder gericht en de standaard uitrusting is voorzien van een nieuw ontworpen en met leder bekleed sportstuurwiel. De hoge middenconsole en het op elkaar afgestemde design van de deurpanelen en het dashboard geven de inzitten een geborgen gevoel. 

 

DE TOEKOMST.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is voorbereid op de toekomst, het autonoom rijden. Standaard is hij voorzien van Speed Limit Info, Lane Departure Warning en Collision and Pedestrian Warning met City-remfunctie dat ook fietsers opmerkt. 

 

De Driving Assistant Professional is bij te bestellen, een compleet pakket dat zowel het comfort als de veiligheid verhoogd. Een van de onderdelen van Driving Assistant Professional is Steering and Lane Control Assistant, die de bestuurder helpt de auto binnen de lijnen van de rijstrook te houden, ook als de passages smal zijn. Park Distance Control en de achteruitrijcamera helpen de bestuurder bij parkeren en manoeuvreren. Ook te bestellen is Parking Assistant, die tijdens in- en uitparkeren de bediening van stuur, gas- en rempedaal en de aansturing van de Steptronic transmissie overneemt. Andere functies van het systeem zijn onder meer de Reversing Assistant, die achteruitrijden over afstanden tot 50 meter kinderspel maakt doordat het de auto zelfstandig over exact hetzelfde traject stuurt als dat vooruit rijdend is afgelegd tot aan de stop.

 

De zesde generatie BMW 3 Serie Touring is een aantrekkelijke mix van rijplezier en functionaliteit. Hij wordt voor het eerst aan het publiek getoond tijdens het BMW Group #NEXTGen event in BMW Welt in München van 25 tot en met 27 juni 2019. De marktintroductie start op 28 september 2019.Nieuws.