Nieuwsitem

DE NIEUWE 8 SERIE GRAN COUPÉ.

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé, een vierdeurs sportauto die zijn sportieve prestaties perfect combineert met dagelijks gebruiksgemak. Het rijden in deze luxe sportauto is een sensatie! De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn nadrukkelijk afgestemd op het leveren van maximale prestaties. Laag zwaartepunt, gelijke gewichtsverdeling voor en achter, lichtgewichtconstructie met gebruik van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic (CFRP), aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie.

 

Ook het dagelijks gebruiksgemak is verbeterd bij de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé. Standaardspecificatie bevat sportstoelen met lederen bekleding Vernasca, schakelpaddles achter het stuurwiel, ambianceverlichting en volledig leren bekleding voor het instrumentenpaneel en het bovenste deel van de portierpanelen. De ruimte achterin is riant te noemen en heeft meer beenruimte dan ooit te voren. De passagiers zitten achter op zitplaatsen die gevormd zijn als individuele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

 

Highlights:

  • Standaard voorzien van een automatisch te bedienen klep van de bagageruimte en Comfort Access.
  • Bagageruimte van 440 liter.
  • Gedeeld neerklapbare achterbank in de verhouding 40:20:40.
  • Glazen panoramadak; vanaf de voorruit naar de achterruit doorlopend transparant oppervlak. 
  • Adaptieve LED koplampen en LED achterlichten zijn standaard.
  • Luxueuze en vooruitstrevende standaardspecificatie omvat BMW Display Key, Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid, BMW Head-Up Display en BMW Live Cockpit Professional met navigatiesysteem, volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25 inch Touch Control Display.

 

Prestaties.

BMW 840i Gran Coupé: Acceleratie 0-100 km/h: 5,2 seconden.

BMW 840i xDrive Gran Coupé: Acceleratie 0-100 km/h: 4,9 seconden.

BMW M850i xDrive Gran Coupé: Acceleratie 0-100 km/h: 3,9 seconden.

BMW 840d xDrive Gran Coupé: Acceleratie 0-100 km/h: 5,1 seconden.

De wereldpremière van de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé  is tijdens het BMW Group #NEXTGen event, dat van 25 t/m 27 juni 2019 plaatsvindt in München; introductie vanaf november.Nieuws.