Nieuwsitem

BMW i3 en i8 LIMITED EDITION VANAF NOVEMBER VERKRIJGBAAR.

Vanaf november dit jaar zijn er gelimiteerde Edition modellen verkrijgbaar van de BMW i3s, BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster. Er komen maximaal 1000 exemplaren beschikbaar van de BMW i3s Roadstyle Edition en 200 exemplaren van de BMW i8 Coupe en BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition.

 

Van binnen en buiten straalt de BMW i3 Roadstyle Edition sportiviteit en elegantie uit. Dit gelimiteerde model wordt geleverd in Fluid Black met accenten in de exclusieve kleur E-Copper. Verder is de i3 voorzien van 20 inch lichtmetalen BMW i wielen in Dubbelspaak styling Jet Black en zonwerend glas. Van binnen valt deze speciale uitvoering op door het ultrahoogwaardige interieurdesign Suite, aangevuld met extra details.  De bekleding van de BMW i3 is van Natuurleder Stellaric/Dalbergiabraun en heeft een met hout afgewerkt dashboard in Dark Oak matt.

Standaard is de BMW i3 Roadstyle Edition compleet uitgerust met een Comfort Pakket Advanced, Stoelverwarming incl. accuverwarming en een Alarm systeemklasse 3 (VbV/SCM). De range van de auto is maar liefst 260 km!

 

De BMW i8 Ultimate Sophisto Edition exclusieve modellen in de kleur Sophistograu met briljant-effect gecombineerd met accenten in E-Copper. De 20 inch lichtmetalen BMW i wielen in Radiaalspaakstyling en bicolor ( Edition Schwarz en E-Copper ) zijn net zo exclusief als de auto. De instaplijsten laten nogmaals zien dat het om een gelimiteerde opgave gaat met het Ultimate Sophisto Edition logo, tevens is er in het interieur een aanduiding die aangeeft dat de BMW ‘1 van 200’ is. De BMW i8 Ultimate Sophisto Edition is standaard rijkelijk uitgerust met Comfort Access, een Garagedeuropener geïntegreerd in binnenspiegel, Interieurlijsten uitgevoerd in Carbon op dashboard, middenconsole en portiergrepen, een DAB+ tuner en Online Entertainment.Nieuws.