Nieuwsitem

BMW M4 Edition /// M Heritage.

BMW M introduceert tijdens het DTM op de Nürburgring de BMW M4 Edition /// M Heritage. Deze Limited Edition is alleen verkrijgbaar in de karakteristieke BMW M-kleuren, Laguna Seca Blue (licht blauw), Velvet Blue metallic (donker blauw) en Imola Red (rood). Ook het interieur straalt exclusiviteit uit, met onder andere volledig leren M-sportstoelen in bicolour en contrasterende stiksels.

 

Het aantrekkelijke en exclusieve kleurenschema gaat verder met interieurstrips in carbon die exclusief zijn ontworpen voor de BMW M4 Edition /// M Heritage. Zowel de sierlijsten aan de binnenkant als de dorpels dragen emblemen met de opdruk “Edition /// M Heritage” en “1/750” als een indicatie van de beperkte editie van dit model. Het opschrift "/// M Heritage" - respectievelijk in turkoois, oranje of rood - is ook te vinden op de voorste hoofdsteunen.

 

De BMW M4 Edition /// M Heritage heeft een zescilindermotor van 331 kW / 450 pk met M TwinPower Turbo-technologie en wordt tussen november 2019 en april 2020 wereldwijd geproduceerd en verkocht als een editie-model beperkt tot 750 stuks.

 

 Nieuws.