Nieuwsitem

BMW CONCEPT 4.

Op de 68e IAA autoshow in Frankfurt heeft BMW de BMW Concept 4 onthult! 

 

De BMW Concept 4 laat de bekende verhoudingen van de BMW zien in de meest moderne vorm. De uitgerekte motorkap, lange wielbasis en  vloeiende daklijn zorgen voor de dynamische coupéomtrek. 

 

De voorkant van het model is vernieuwd en de aandacht wordt direct getrokken naar het kenmerk van BMW-auto's, de niergrille. Het nierrooster is voorzien van sierelementen die diepte en exclusiviteit geven. Als u het nierrooster van dichtbij bekijkt dan ontdekt u dat het ingewikkelde rooster bestaat uit een reeks kleine "nummer 4s" die samengevoegd zijn. De dubbele koplampen zijn licht gebogen en geeft samen met het nierrooster de voorkant een moderne uitstraling.

 

De moderne uitstraling is ook aan de achterzijde van de BMW Concept 4 doorgetrokken. De LED-achterlichten geeft de vertrouwde BMW L-vorm een moderne 'harstlag'-afbeelding.De contouren onderstrepen de sportieve horizontale focus van de achterkant en accentueren zijn gespierde houding op de weg. Het paar uitlaatpijpen markeert een nieuwe en dynamische vrije vorm, een detail van het ontwerp van de BMW Concept 4 dat uitdrukking geeft aan waar deze auto om draait: de moderne essentie van een coupe die esthetische aantrekkingskracht uit elke porie straalt.

 

 

 

 

 Nieuws.