Nieuwsitem

INTRODUCTIE IN 2021. DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW I4.

Met de ontwikkeling van de BMW i4 verzekert BMW dat haar kernwaarden stand houden in het tijdperk van lokaal emissievrije mobiliteit. De BMW i4 zal haar introductie kennen in 2021 en zal beschikken over de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie. Deze vernieuwde technologie zien we eerder al terug bij de introductie van de BMW iX3 in 2020. De geavanceerde batterijceltechnologie voorziet de BMW i4 voor sportieve prestaties en een range van maar liefst 600 kilometer.

 

Het hart van BMW klopt het snelst in de middenklasse van het premiumsegment. In de BMW 3- en 4 Serie modellen heeft BMW haar kwaliteiten naar voren weten te brengen die kenmerkend zijn voor het rijplezier van het merk in een bijzonder geconcentreerde vorm. Het centrale doel voor de komende jaren ligt in de ontwikkeling van de BMW i4. In 2021 zal de BMW Group met de BMW i4 voor het eerst een volledig elektrisch aangedreven model hebben voor de premium middenklasse. 

 

De ontwikkeling van de BMW i4 maakt deel uit van een verruiming van het geëlektrificeerde productaanbod. Momenteel heeft BMW het grootste aanbod in volledig elektrische- en plug-in hybride modellen binnen het concurrentieveld. Tegen 2023 heeft de BMW Group 25 modellen met een geëlektrificeerde aandrijving in het gamma. De BMW i4 combineert rijdynamiek, het sportieve en elegante ontwerp, premium kwaliteit en het ruime comfort van een vierdeurs Gran Coupé in een voertuig die in de middenklasse van het premiumsegment zal concurreren in het tijdperk van lokaal emissievrije mobiliteit.

 

De lader van de vijfde generatie BMW eDrive technologie wordt gekenmerkt door een uniform pakket dat geschikt is voor alle toekomstig volledig geëlektrificeerde voertuigen, maar ook voor plug-in hybride modellen. Ontworpen voor een laadvermogen tot 150 kW wat resulteert in een laadvermogen waarin de BMW i4 in 35 minuten onder hoogspanning tot 80% van de volledige accucapaciteit in staat zal zijn te laden. Nieuws.