Nieuwsitem

ZEER GELIMITEERDE OPLAGE BMW M340i TOURING FIRST EDITION.

Met de BMW M340i First Edition zet BMW een zeer gelimiteerde versie van de BMW M340i xDrive Touring op de markt. De 3.0 liter zes-in-lijn motor produceert een enorme kracht met zijn 374 paardenkrachten. De First Editions zijn gelimiteerd tot 340 eenheden wereldwijd, waarvan slechts 10 in Nederland. 

 

Het exterieur van deze First Edition valt meteen op door de BMW Individual Frozen Dark Grey metallic-lak, de glanzende Shadowline-afwerking en de 19 inch M Velgen. Het interieur kenmerkt zich door de BMW Individual vollederen bekleding 'Merino‘ Silverstone / Fjord Blau met contrasterend stiksel in Kyalami Orange, BMW Individual interieurlijsten Aluminium in hoogglans afgewerkt met inscriptie 'First Edition 1/340'. 

 

Enkele hightlights:

  • BMW individual hoogglans Shadow Line waarbij de BMW nierengrille en uitlaateindpijpen uitgevoerd zijn in hoogglans zwart.
  • 19 inch lichtmetalen wielen M Dubbelspaak (styling 792 M) in Cerium Grey.
  • Veiligheidsgordels voorzien van M striping.
  • BMW Individual dashboard met leder bekleed.
  • Opschrift "M" links en rechts op het voorste zijpaneel.
  • Instrumentenpaneel voorzien van M weergave.
  • Steptronic Sport transmissie.

 

Deze gelimiteerde BMW M340i Touring First Edition staat bij ons in de showroom in Schiedam.Nieuws.