Nieuwsitem

DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

Sportiever en opvallender dan ooit. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé trekt de aandacht, in welke omgeving dan ook. Ontwikkeld met één doel: de ware essentie van rijplezier herdefiniëren. De nieuwe ontwerptaal van BMW komt evenals de vertrouwde styling van de tweedeursmodellen tot uiting in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

 

Verschillen

Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe BMW 4 Serie Coupé in zijn geheel gegroeid. Met een toename in lengte, voertuighoogte en spoorbreedte maakt dit vernieuwde model een krachtig statement. Direct valt op te merken dat de voorzijde zich kenmerkt door een grote, verticaal geplaatste BMW nierengrille. Deze nieren verwijzen naar het verleden van BMW als een hommage naar de legendarische modellen als de BMW 328 en de BMW 3.0 CSi.

 

Modelvarianten

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé zal in de volgende modelvarianten op de markt komen:

  • BMW 420i Coupé
  • BMW 430i Coupé
  • BMW M440i xDrive Coupé
  • BMW 420d Coupé
  • BMW 420d xDrive Coupé
  • BMW 430d xDrve Coupé
  • BMW M440d xDrive Coupé 

 

M Sport Pro Pack

Naast het M Sport pakket is nu het M Sport Pack Pro voor het eerst leverbaar op een BMW. Dit pakket is voor het M Sport model en biedt extra's zoals een achterspoiler, het Harman Kardon surround sound system, 19 inch M lichtmetalen wielen en de 8-traps Stepronic Sport automaat. Als aanvulling hierop komt er een ruime selectie aan M Performance Parts beschikbaar om de BMW 4 Serie Coupé nog verder te individualiseren.

 

Prijzen en introductie

De marktintroductie zal in oktober 2020 plaatsvinden, dit nieuwe model zal vanaf dit moment bij ons in de showrooms terug te vinden zijn. Verdere informatie en prijzen zullen deze zomer volgen.Nieuws.