Nieuwsitem

Een eerste indruk van de BMW i4.

Op de BMW Group Annual Conference van vandaag werd de nieuwe BMW i4 onthuld. “Met zijn sportieve uiterlijk, de beste rijdynamiek in zijn klasse en geen lokale uitstoot, is de BMW i4 een echte BMW. Het laat het hart van BMW nu volledig elektrisch kloppen”, aldus Pieter Nota, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG voor Customer, Brands, Sales.

De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs coupé en komt in de loop van 2021 op de markt, inclusief een BMW M Performance-model. Zijn verfijnde balans tussen kenmerkende BMW sportiviteit, comfort en duurzame prestaties zijn uniek in zijn segment.

De BMW i4 zal beschikbaar zijn in verschillende versies met een actieradius tot 590 km (WLTP) en tot 300 mijl (EPA). Met een vermogen tot 390 kW / 530 pk sprint de BMW i4 van 0 naar 100 km/u in ongeveer 4 seconden.Nieuws.