Nieuwsitem

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer is klaar voor de start. Het opzichzelfstaande voertuigconcept voor het compacte premiumsegment combineert ruimtelijke functionaliteit met de kenmerkende rijkwaliteiten van BMW. Hij biedt een scherper design, progressief vormgegeven interieur, ongecompliceerde veelzijdigheid en nog rijkere standaarduitrusting dan zijn voorganger. Daar komen ook innovatieve aandrijflijnen, bestuurdersassistentiesystemen, bedieningstechnologie en connectiviteit bij, waarmee de allrounder een nog aantrekkelijker aanbod vormt voor actieve, op lifestyle gerichte doelgroepen.

 

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is in de basis ontworpen voor zowel verbrandingsmotoren als geëlektrificeerde aandrijving. De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer komt in februari 2022 op de markt met een keuze uit vier motorvarianten. Binnen enkele maanden worden twee Plug-in Hybride modellen aan het aanbod toegevoegd.Nieuws.