Nieuwsitem

De nieuwe BMW iX1.

Het aftellen is begonnen voor de nieuwe BMW iX1. De eerste volledig elektrische BMW iX1 combineert de innovatie van BMW i met de veelzijdigheid van een BMW X model. Uitgerust met de innovatieve eDrive technologie maakt de ruime en toch compacte BMW iX1 indruk met dynamische prestaties en een grote actieradius. Met zijn sportieve exterieur maakt hij een zelfverzekerd visueel statement. In combinatie met moderne digitale technologieën in het interieur biedt de nieuwe BMW iX1 een vlotte rijbeleving voor iedereen die elke rit avontuurlijk wil maken. Na de introductie van de nieuwe BMW X1 met uiterst efficiënte verbrandingsmotoren volgen een Plug-in Hybride voor lokaal emissievrij rijden en de compleet elektrische BMW iX1 in November 2022.

 

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe BMW iX1 en wilt u graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in. >

Houd mij op de hoogte.

 

 

 

 

 

  • BMW iX1:
    Gemiddeld stroomverbruik in kWh/100km: 18.4*-17.3* (WLTP)
    Actieradius (WLTP) in km: 413*-438*.
    *Voorspelling gebaseerd op de huidige ontwikkelingsstatus van het voertuig.Nieuws.