Nieuwsitem

De nieuwe BMW i5

Over een paar maanden zal de achtste generatie van de BMW 5 Serie Sedan zijn debuut maken. Het nieuwe model is dynamischer en comfortabeler dan ooit en biedt een frisse interpretatie van het kenmerkende elegante sportieve ontwerp, en ook het BMW Operating System 8.5 met BMW Curved Display, innovatieve digitale services en, voor het eerst, een puur elektrische aandrijflijn in de BMW i5.

Door de flexibele platformarchitectuur is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan beschikbaar met een breed scala aandrijflijnen. Zo is er keuze uit volledig elektrisch, plug-in hybride en zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren met 48V mild hybrid-technologie.

Met de komst van de BMW i5 Sedan in het premium executive segment, gevolgd door de BMW i5 Touring in 2024, zal BMW Group doorgaan met de systematische uitbreiding van haar volledig elektrische modellenaanbod.

Blijf op de hoogte en beleef virtueel de première van de eerste 100% elektrische BMW i5.

 

HOUD MIJ OP DE HOOGTENieuws.