Bouw Kalfsbeek Premium Car World

BMW
12 september jl. is de eerste paal geslagen van Kalfsbeek Premium Car World; een nieuwe showroom voor alle BMW Premium Selections en occasions. Daarnaast is de verbouwing van de huidige showroom in Schiedam in volle gang; hier worden straks beneden en boven alle 38 nieuwe modellen van BMW gepresenteerd. 

MINI
De ruimte waar voorheen de schadeafdeling in Schiedam was, wordt nu helemaal omgetoverd in de nieuwe stijl van MINI. Zo kunt u gemakkelijk binnendoor van 
BMW naar MINI lopen en andersom. De nieuwste modellen zijn vernieuwend, eigenzinnig en passen perfect in ons totaalpakket. 

 

SCHADE-WERKPLAATS
Onze nieuwe schadewerkplaats in Schiedam is in gebruik genomen. Wij zijn trots op het resultaat; een geoutilleerde schadewerkplaats voorzien van de meest moderne schade apparatuur die beschikbaar is in de schademarkt, hetgeen uiteraard ook voldoet aan de normen voor BMW en MINI erkend schadeherstel. 

 

Kortom, met onze nieuwe flagshipstore in Schiedam zijn wij samen met de vestigingen in Wateringen en Brielle klaar voor de toekomst!Blijf op de hoogte

Op onze Facebookpagina houden wij de voortgang van de (ver)bouw(ing) voor u bij door middel van foto's

Bouw Kalfsbeek Premium Car World