• DE NIEUWE BMW 1 SERIE 3-DEURS

  • DE NIEUWE BMW 1 SERIE 5-DEURS.

Highlight 1 van 1

DE BMW 1 SERIE MODELLEN.

Dynamisch als het leven zelf: de BMW 1 Serie met drie of vijf deuren.

De BMW 1 Serie 3-deurs laat u niet los. Temperamentvolle elegantie kenmerkt dit markante model. Zijn design vormt de heldere expressie van een sportief karakter. Krachtige motoren zorgen voor onvergetelijke momenten vol dynamiek. Het aanbod omvat sportieve en efficiënte BMW TwinPower Turbo 3-cilinder benzine- en dieselmotoren, temperamentvolle BMW TwinPower Turbo 4-cilinder motoren en de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M135i.

Ongeacht uw keuze: u geniet van een aandrijving die ongeëvenaard is in zijn klasse. Hieraan draagt ook BMW EfficientDynamics bij, een pakket met maatregelen zoals Auto Start Stop functie , schakelindicator en Brake Energy Regeneration .

Dezelfde motoren vindt u ook in de BMW 1 Serie 3-deurs, die dankzij zijn ergonomische interieur met vele opbergmogelijkheden en dankzij de flexibele bagageruimte de ideale auto voor dagelijks gebruik is. Naar keuze zorgt een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-traps Steptronic transmissie voor fascinerende dynamiek.

Met de uitrustingspakketten Model Essential, Model Urban Line, Model Sport en Model M Sport geeft u uw BMW 1 Serie een nog persoonlijker uitstraling. De slimme communicatie- en entertainment-oplossingen van BMW ConnectedDrive maken de BMW 1 Serie tot de perfecte schakel tussen individuele mobiliteit en uw leven. Dat is echt rijplezier – dat is de nieuwe BMW 1 Serie.
Of u nu een gebruikte of een nieuwe BMW 1 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor leasing en financiering van de actuele BMW 1 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit met de BMW 1 Serie 3-deurs of de BMW 1 Serie 5-deurs.