DE BMW 1 SERIE 5-DEURS.

DAGELIJKSE SLEUR UIT, RIJPLEZIER AAN.

Dagelijkse sleur uit, rijplezier aan: ontdek de nieuwe BMW 1 Serie 5-deurs. Wendbaar en compact op de weg. Een sportieve en moderne uitstraling. Met de nieuw vormgegeven voorzijde, de BMW typerende nierengrille en de vloeiend gestileerde LED-koplampen toont de BMW 1 Serie zich van zijn sportiefste zijde. Aan de achterzijde trekken tweedelige, L-vormige LED-achterlichten de aandacht. Het ergonomische interieur met vele opbergmogelijkheden schept ruimte voor uw ideeën. De nieuwste generatie van evenzo efficiënte als meeslepende BMW TwinPower Turbo motoren voegt daar enorm veel rijplezier aan toe.

Interieurdesign van de BMW 1 Serie 5-deurs.

Highlight 1 van 1
Fris, modern en zonder overbodige details – deze indruk krijgt u als u het interieur van de BMW 1 Serie 5-deurs bekijkt. Een indruk die wordt bevestigd zodra u instapt. In deze cockpit staat de bestuurder centraal – typerend BMW. Het aangename interieur is tot in het detail bijzonder hoogwaardig vormgegeven. De standaard BMW radio Professional wordt omlijst met diverse chroomaccenten en een sierelement in hoogglans zwart.
In de 360 liter grote bagageruimte kunt u uw aankopen, rugzak of grotere bagagestukken onderbrengen. Zonnebrillen, camera’s en andere kleine spullen vinden een plekje in de portiervakken en in de middenconsole. Door de exclusieve oppervlakken oogt het interieur nog moderner. En voor een onmiskenbaar individueel karakter kunt u naast het Model Essential kiezen uit de Modellen Urban, Sport en M Sport. Waar de rit met de BMW 1 Serie 5-deurs ook naartoe gaat: u zult zich geen moment vervelen.

100% SPORTIEF.

Highlight 1 van 1

Het M Performance model BMW M135i is in ieder opzicht de meest sportieve variant van de BMW 1 Serie. Met uitrustingen als Variable Sport Steering, het M sportonderstel of het adaptieve M onderstel kan de rijdynamiek nog verder worden vergroot.

8-traps Steptronic transmissie.

De 8-traps Steptronic transmissie van de BMW 1 Serie 5-deurs zet maatstaven op het gebied van efficiency, schakelcomfort en dynamiek, en vormt een belangrijke component van de BMW EfficientDynamics maatregelen. De bijzonder fijngevoelige onderlinge afstemming van de versnellingen staat garant voor een optimale krachtontplooiing bij elke snelheid. Dat zorgt voor aanzienlijk lager brandstofverbruik, terwijl u kunt genieten van nog meer sportiviteit en dynamiek. Vooral bij hogere snelheden reduceren de extra versnellingen het toerental en daarmee zowel het verbruik alsook het motorgeluid.

De koppelomvormer draagt daaraan bij – zelfs wanneer u zelf schakelt via de elektronische transmissiehendel. In combinatie met minimale toerentalsprongen en nauwkeurige afstelling van de transmissie zorgt deze voor een bijzonder hoog schakelcomfort en duidelijk minder rijgeluiden.

Onderling verbonden functies, zoals de anticiperende aandrijving alsmede herkenning van rijomstandigheden en verkeerssituatie, beïnvloeden het schakelgedrag van de 8-traps Steptronic transmissie wezenlijk. In iedere rijsituatie selecteert het systeem afhankelijk van het geactiveerde rijprogramma de optimale versnelling. In rijprogramma SPORT bieden de verbonden functies dankzij gebruikmaking van navigatiedata en de adaptieve transmissieregeling een nog vlottere respons en extra dynamiek. Rijprogramma COMFORT wordt juist gekenmerkt door een op comfort gericht schakelprogramma met minder schakelmomenten.