• DE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

    MET WIE DEELT U HET RIJPLEZIER?

  • BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

    GENIET VAN MEER.

  • DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

    RIJPLEZIER. IN GECONCENTREERDE VORM.

Highlight 1 van 1

DE BMW 2 SERIE MODELLEN.

Twee keer zoveel rijplezier: met de BMW 2 Serie modellen brengt BMW het voor het merk zo typerende rijplezier naar het premium compact segment. Wilt u het ultieme rijplezier zelf ervaren? Vraag dan nu een proefrit aan in de BMW 2 Serie van uw keuze.

Wild, rebels en uniek. De BMW 2 Serie Coupé bezit alle kenmerken van een sportieve coupé. Zijn onmiskenbaar atletische design verwijst naar het rijplezier dat hij biedt: u geniet van de beste rijdynamiek in dit segment. Een ideale 50 : 50 gewichtsverdeling, krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en de slimme BMW EfficientDynamics maatregelen bepalen eveneens zijn karakter. Toppunt van dynamiek is de BMW M235i Coupé, die in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Precies volgens het credo: rijplezier. In geconcentreerde vorm.

Een ontspannen houding, compacte proporties – de kenmerken van de eerste BMW 2 Serie Cabrio. De extraverte vormtaal met korte overhangen, krachtige lijnen en gespierde achterzijde weerspiegelt zijn zelfbewuste karakter. Met de Modellen Luxury, Sport en M Sport, alsmede het omvangrijke aanbod van BMW accessoires, slijpt u dit karakter naar eigen smaak fijn. De BMW 2 Serie Cabrio volgt niemand, hij gaat zijn eigen weg. Nog impulsiever is de BMW M235i Cabrio. Met zijn M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor laat hij niet alleen de rijwind razendsnel in kracht toenemen, maar vooral ook uw rijplezier in de BMW 2 Serie Cabrio.

Ruim, veelzijdig, dynamisch. Met zijn compacte, krachtige proporties en gestrekte lijnenspel oogt de BMW 2 Serie Active Tourer vanuit ieder perspectief sportief en dynamisch. Bij deze compacte buitenafmetingen is het ruimteaanbod in het interieur verrassend riant: verschuif- en neerklapbare stoelen, een opvouwbare bagageruimtevloer en vele opbergmogelijkheden bieden alle ruimte voor verbluffende functionaliteit.

Voor een enerverende rit door de bergen en comfortabel toeren in de stad: met zijn royale bagageruimte, zitplaatsen voor tot wel zeven personen en vele opbergmogelijkheden past de BMW 2 Serie Gran Tourer zich aan al uw comfortwensen aan. Daarbij is hij niet alleen doordacht, maar treedt hij met zijn dynamische design en de toerengretige 3- en 4-cilinder motoren met BMW TwinPower Turbo technologie ook nog eens bijzonder sportief voor de dag.