DE BMW 2 SERIE CABRIO.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

Zijn design: adembenemend mooi. Zijn karakter: grenzeloos vrij. De nieuwe BMW 2 Serie Cabrio is een toonbeeld van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het nieuw vormgegeven interieur opent nieuwe perspectieven van grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat zien hoe aantrekkelijk onafhankelijkheid kan zijn.

Open minded.

Wanneer de kap van de BMW 2 Serie Cabrio opent, maken esthetiek en elegantie een verbinding met oprechte emotie. Bij snelheden tot 50 km/h is het dak volautomatisch te openen, wat de hemel tot de enige limiet maakt. Bij gesloten dak zorgt de nog eens duidelijk verbeterde akoestiek van de stoffen kap eveneens voor een exclusieve rijbeleving. Het stijlvolle contrast met de carrosseriekleur maakt de schaamteloos aantrekkelijke uitstraling compleet.

ATLETISCHE BELIJNING.

Highlight 1 van 1

De dynamische vormtaal van de BMW 2 Serie Cabrio met het langgerekte, wigvormige silhouet straalt niet alleen esthetiek en elegantie, maar ook kracht en dynamiek uit. Het verfijnde design van het exterieur overtuigt met een markante schouderlijn en talloze onweerstaanbare blikvangers, en verovert elk hart stormenderhand.

Beste verbinding, altijd en overal.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier ondersteunt om op tijd en ontspannen uw bestemming te bereiken. Deze draagt afspraken uit uw smartphone over naar het navigatiesysteem, meldt u wanneer u moet wegrijden, en informeert alle anderen voor het geval u vertraging oploopt. Daarnaast informeert de app u over locaties, tankinhoud en of uw BMW is afgesloten. Bovendien kunt u uw BMW 2 Serie Cabrio met deze app openen en sluiten. En als u eens niet meer weet waar u heeft geparkeerd: de app navigeert u er veilig te voet heen.

Time-to-Leave-notificatie
Nooit meer te laat komen: BMW Connected informeert u via smartphone of Apple Watch over de optimale vertrektijd om op tijd uw volgende bestemming te bereiken. De door het systeem voorgestelde vertrektijd is gebaseerd op real time verkeersgegevens.

Share Destination / Send to Car
Met BMW Connected zet u uw bestemmingen uit smartphone-apps of internet eenvoudig en naadloos over naar uw BMW 2 Serie. Datzelfde geldt voor uw afspraken die u heeft opgeslagen in uw smartphone agenda, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos over in het navigatiesysteem van uw BMW 2 Serie Cabrio.

Deel uw aankomsttijd
Mocht u desondanks toch in een file belanden, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld wachtende collega's of zakenpartners heel eenvoudig een sms sturen en ze informeren over uw vertraging – en over de nieuw berekende aankomsttijd. En dat alles zonder de telefoon aan te raken.