DE BMW 2 SERIE CABRIO.

LEVERBAAR MET 22% BIJTELLING.

Een ontspannen houding, compacte proporties – de kenmerken van de eerste BMW 2 Serie Cabrio. De extraverte vormtaal met korte overhangen, krachtige lijnen en gespierde achterzijde weerspiegelt zijn zelfbewuste karakter. Met de Modellen Luxury, Sport en M Sport, alsmede het omvangrijke aanbod van BMW accessoires, slijpt u dit karakter naar eigen smaak fijn. De BMW 2 Serie Cabrio volgt niemand, hij gaat zijn eigen weg. Nog impulsiever is de BMW M235i Cabrio. Met zijn M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor laat hij niet alleen de rijwind razendsnel in kracht toenemen, maar vooral ook uw rijplezier in de BMW 2 Serie Cabrio.

BMW EfficientDynamics technologie.

Highlight 1 van 1
Een zo hoog mogelijk vermogen met een zo laag mogelijk verbruik – dat is het doel van de dynamische aandrijving van de BMW 2 Serie Cabrio. De ver doorontwikkelde TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren uit de BMW EfficientDynamics motorenfamilie zijn reeds diverse keren onderscheiden met de „Engine of the Year Award“. Ze overtuigen met gunstige emissiewaarden bijeen uitmuntende draaikarakteristiek en indrukwekkend dynamische krachtontplooiing. De 8-traps Steptronic transmissie zorgt ervoor dat de kracht bij het accelereren nagenoeg zonder onderbreking op het asfalt wordt overgebracht.

EXTERIEURDESIGN.

Highlight 1 van 1

Een toonaangevende vorm. De dynamisch gelijnde motorkap is naar voren gericht en geeft de voorzijde van de BMW 2 Serie Cabrio samen met de op de nierengrille toegespitste koplampunits zijn geconcentreerde blik. In het vizier: de weg.


Van opzij bezien springt de ranke, parallel aan de onderzijde van de BMW 2 Serie Cabrio lopende schouderlijn in het oog, die de cabriolet optisch langer maakt. Samen met de royale wielbasis en de korte overhangen verleent deze lijn de BMW 2 Serie Cabrio een dynamische en extraverte uitstraling. De rolbeugels zijn onzichtbaar geïntegreerd. Ze schieten omhoog als het nodig is.

Aan de achterzijde maken de lichtunits in BMW typerend L-vormig design zelfs van veraf een helder statement. Ze laten de BMW 2 Serie Cabrio bovendien nog breder en gespierder ogen. Van dichterbij bezien vallen de dubbele, verchroomde uitlaat eindpijpen en het lage zwaartepunt van de achterzijde op. Bij geopende kap stoort niets uw blik, behalve uiteraard de voorruit. Open rijplezier. Vanuit ieder perspectief.

Adaptieve bochtverlichting.

De adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling voor in de stad en op snelwegen zorgt voor een optimale verlichting van de weg. Hoekverlichting en Bi-Xenon -koplamptechnologie zijn inbegrepen. Tijdens insturen in het donker laten de beweegbare koplampen de bestuurder verder de bocht in kijken. De hoekverlichting verbetert het zicht dichtbij de auto en gaat automatisch aan tijdens insturen of bij het bedienen van de richtingaanwijzer, ook als de auto niet beweegt. Zo zorgt de adaptieve bochtverlichting voor de BMW 2 Serie Cabrio in elke situatie voor een zo goed mogelijke verlichting van de weg. Dat is gunstig voor de actieve rijveiligheid.