DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

De BMW 2 Serie Coupé bezit alle kenmerken van een sportieve coupé. Zijn onmiskenbaar atletische design verwijst naar het rijplezier dat hij biedt: u geniet van de beste rijdynamiek in dit segment. Een ideale 50 : 50 gewichtsverdeling, krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en de slimme BMW EfficientDynamics maatregelen bepalen eveneens zijn karakter. Toppunt van dynamiek is de BMW M235i Coupé, die in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Precies volgens het credo: Rijplezier. In geconcentreerde vorm.

Adaptief M onderstel.

Het ideale onderstel voor nog meer dynamiek. De elektronisch geregelde dempers van het adaptieve M onderstel passen zich aan de rijstijl en rijomstandigheden aan. De werking is via de Driving Experience Control te beïnvloeden. Verder is dit adaptieve M onderstel met 10 millimeter verlaagd, wat bijdraagt aan de wendbaarheid.

Door via de Driving Experience Control voor rijprogramma Sport te kiezen, wordt de demperwerking merkbaar steviger. In Sport+ is niet DSC (Dynamic Stability Control), maar DTC (Dynamic Traction Control) actief, voor een nog sportiever karakter. Het adaptieve M onderstel (2VF) is optioneel leverbaar.

EXTERIEURDESIGN.

Highlight 1 van 1

Een temperamentvol kenmerk: achter de voorwielen begint een markante carrosserielijn die omhoogloopt richting het achterspatbord en zo de sportieve en dynamische wigvorm benadrukt. In combinatie met de gespierd ogende wielkuipen is de boodschap helder: de BMW 2 Serie Coupé gaat graag aan kop.

iDrive Touch Controller.

Highlight 1 van 1
Met de iDrive Touch Controller is het iDrive systeem van de BMW 2 Serie Coupé comfortabel met één hand te bedienen. Dankzij de in de Controller geïntegreerde touchpad zijn bijvoorbeeld de adressen van de navigatiebestemming eenvoudig in te voeren. Bovendien kunt u er veel functies mee oproepen en instellen en door lijsten scrollen. De bediening is moeiteloos en intuïtief dankzij het aanraakgevoelige vlak. Dat is voor u als bestuurder belangrijk, omdat u zich zo kunt blijven concentreren op het wegverkeer. Alle via de Controller gestuurde functies zijn overzichtelijk te volgen op het Control Display. De iDrive Touch Controller is onderdeel van Navigatiesysteem Professional (609).