DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

PRIKKELEND ONCONVENTIONEEL.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is het summum van automobiele individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het revolutionair sportieve design straalt al bij stilstand beweging uit. Zijn radicale dynamiek met bijzonder levendige achterwielaandrijving en optimaal comfort in het exclusieve interieur maken de compromisloze rijbeleving compleet. En dat blijkt al vanaf het allereerste moment -  wie achter dit stuur gaat zitten, wil maar één kant op: vooruit.

BMW xDrive.

Meer tractie, meer controle, bij permanent hoge wendbaarheid. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in de BMW 2 Serie Coupé voor maximaal rijcomfort en duidelijk verhoogde veiligheid – zelfs bij slecht weer en moeilijke rijsituaties.

PRÉSENCE IN PERFECTIE.

Highlight 1 van 1

Indrukwekkende verschijning vol elegantie en voorwaartse drang: de coupé-achtige, licht dalende daklijn van de BMW 2 Serie Coupé is een uitdrukking van pure sportiviteit. En de dynamische voorzijde met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille benadrukt de gestrekte belijning van de BMW 2 Serie Coupé en onderstreept de atletische uitstraling van de auto.

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in een lager verbruik en minder CO2-emissie.