DE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

STANDAARD MET 7 ZITPLAATSEN.

Aan ruimte geen gebrek in de BMW 2 Serie Gran Tourer. Aan rijplezier al helemaal niet. Het hoogwaardige luxe interieur biedt – naast een grote bagageruimte – standaard 7 zitplekken. Reken maar uit: u neemt de kinderen mee naar de sportclub en het halve elftal weer mee terug. Kortom, ruimte voor iedereen en BMW voor u. Kom langs bij de BMW dealer voor een proefrit. Neem vooral al uw kinderen mee.

Intelligent energiemanagement.

Highlight 1 van 1
Verbruik reduceren, rijplezier vergroten – dankzij het intelligente energiemanagement van BMW EfficientDynamics in de BMW 2 Serie Gran Tourer haalt u meer uit elke liter brandstof: meer vermogen, meer efficiency en meer rijplezier.

GLAZEN PANORAMADAK.

Highlight 1 van 1

Het glazen panoramadak biedt fascinerende uitzichten en laat veel licht binnen in het interieur van de BMW 2 Serie Gran Tourer, waardoor deze een bijzonder royaal en open karakter krijgt. Mocht de lichtinval te intens zijn, dan kunt u eenvoudig het zonnescherm traploos elektrisch sluiten. Met zijn schuif- en kantelfunctie van het voorste deel biedt het glazen panoramadak extra mogelijkheden voor ventilatie van het interieur. Zet u het glazen dak in de ventilatiestand, dan wordt het scherm voor de nodige luchtcirculatie automatisch naar achteren geschoven. Bovendien beschermt de geïntegreerde en automatisch uitschuivende windgeleider tijdens elke rit met geopend panoramadak tegen vervelende wervelingen en rijwind.

Variabele ruimte achterin.

Highlight 1 van 1
De ruimte achterin de BMW 2 Serie Gran Tourer is voorbereid op al uw wensen. Afhankelijk van de transportbehoefte kunt u door eenvoudig trekken, schuiven en neerklappen de drie royale zitplaatsen op de tweede zitrij snel en eenvoudig omtoveren in extra bagageruimte. Bijzonder comfort bij het beladen en nog meer variabiliteit biedt de in de verhouding 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare en in hoek verstelbare rugleuning van de tweede zitrij.