Highlight 1 van 1

ALLE BMW 3 SERIE MODELLEN. IN EEN OOGOPSLAG.

De sportiefste vertegenwoordigers van hun klasse, in de uitvoering die u wilt: de BMW 3 Serie Touring, BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Gran Turismo. Deze laatste is in de nieuwste, zesde generatie nog krachtiger, efficiënter en individueler dan zijn voorgangers. En de BMW ActiveHybrid 3 is de eerste full-hybrid onder de compacte sportsedans in het premium segment.

Jezelf overtreffen. Het is mogelijk: met meer vermogen, meer efficiency, meer stijl. De BMW 3 Serie Sedan inspireert elke rit opnieuw. Als geen andere auto belichaamt deze modelserie het begrip sportsedan. In de inmiddels zesde generatie nog krachtiger, efficiënter en individueler. Voor de bijbehorende aandrijving zorgen krachtige 4- en 6-cilinder-in-lijn benzinemotoren, een 6-cilinder-in-lijn dieselmotor en 4-cilinder dieselmotoren met ultramoderne BMW EfficientDynamics technologieën. Het resultaat: de sedans uit de BMW 3 Serie bieden een indrukwekkende dynamiek en een laag verbruik, met als toppunt van efficiency de BMW 320d EfficientDynamics Edition. Bovendien garandeert het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive rijplezier op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

De BMW 3 Serie Touring nodigt uit om de wereld te ontdekken: hij combineert veelzijdigheid en innovatieve technologieën met een sportieve en geraffineerde verschijning. Vooral met de krachtige en economische dieselmotor van de BMW 320d is voor deze stationwagen geen reis te lang. Dankzij de oplossingen van BMW EfficientDynamics staat een volle tank garant voor meer dan 1.200 kilometer. Bovendien garandeert het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive rijplezier op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

Het perfecte samenspel van vormgeving en ruimte resulteert bij de nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo in een uniek en bijzonder geslaagd verschijningsbeeld. Het coupé-achtige design ademt elegantie en komt tegelijkertijd krachtig en dynamisch over. De sportieve kwaliteiten van de BMW 3 Serie GT kunt u desgewenst nog extra benadrukken met het M Sportpakket, dat de nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo bovendien een nog individueler uitstraling verleent.

Of u nu een gebruikte BMW 3 Serie of een nieuwe BMW 3 Serie Sedan of Touring zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor leasing en financiering van de actuele BMW 3 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.