DE BMW 330e PLUG-IN HYBRID.

OM STIL VAN TE WORDEN.

De BMW 330e Sedan is een Plug-in Hybridevariant van de BMW 3 Serie Sedan en combineert de voor BMW kenmerkende rijdynamiek met de mogelijkheid om puur elektrisch te rijden en ongeëvenaarde efficiency over langere afstanden. Een combinatie van BMW eDrive-technologie, ontwikkeld volgens de BMW EfficientDynamics  filosofie, met een BMW TwinPower  Turbo benzinemotor levert een efficiënte en dynamische plug-in hybride aandrijflijn op die perfect past bij BMW.

Highlight 1 van 1
De eDrive aandrijvingscomponenten zijn ruimtebesparend ondergebracht zodat er geen compromissen hoeven te worden gesloten qua comfort, functionaliteit en ruimtelijk gevoel.

Autoconcept/Lage verbruikswaarden.

Highlight 1 van 1
Een BMW 3 Serie Sedan met de verbruikswaarden van een compacte stadsauto. Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van ca. 35 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en zonder brandstofverbruik. De hoogspanningsaccu is daarbij ondergebracht onder de bagageruimte. Met een volume van 360 liter is deze ideaal voor dagelijks gebruik – zonder af te doen aan comfort, functionaliteit en gevoel van ruimte. Daarnaast biedt de plug-in hybride optimale tractie en wendbaarheid dankzij het sportief afgestemde onderstel en volwaardige rijdynamische eigenschappen in alle rijmodi. Zo overtreft de BMW 330e Sedan ook met zijn dynamiek alle verwachtingen. Een toekomstgericht autoconcept dat zijn gelijke niet kent.

Individueel rijgedrag.

Highlight 1 van 1
De BMW 330e Sedan beschikt als plug-in hybride over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. Maar ook het persoonlijke rijgedrag speelt hierbij een belangrijke rol. Met een volledig opgeladen accu kan een afstand van maximaal 35 kilometer worden afgelegd zonder dat de auto daarbij een druppel brandstof verbruikt. In de AUTO eDrive modus ligt met de optimale combinatie van elektro- en verbrandingsmotor de focus op de hoogst mogelijke efficiëntie.

OPLADEN.

Highlight 1 van 1

Via een gangbaar huishoudelijk stopcontact of aan de BMW i Wallbox uit het omvangrijke product- en serviceaanbod van 360° ELECTRIC – het opladen van de hoogspanningsaccu is zo eenvoudig als het maar kan. Voor de energievoorziening onderweg zijn tal van openbare ChargeNow laadstations beschikbaar.

Met het bijgeleverde standaard laadsnoer kunt u uw BMW thuis opladen zodat deze in ongeveer twee tot vier uur weer met volle accu voor u klaar staat. Nog sneller en comfortabeler gaat dit met de separaat leverbare BMW i Wallbox: dit thuislaadstation voor montage aan de muur biedt een hoger laadvermogen, verkort daarmee de laadtijd en past met zijn design perfect bij de BMW modellen. De naar wens door BMW verzorgde installatieservice stemt de montage exact af op uw individuele wensen. De BMW i Wallbox Pro biedt naast nog meer laadvermogen een intelligente integratie in het thuisnetwerk en Smart Home-functies evenals energiemanagementsystemen. De oplaadaansluiting op de auto bevindt zich achter een klep in het carrosseriepaneel linksvoor. Een LED-lichtring rond de oplaadaansluiting informeert van buitenaf goed zichtbaar wat de actuele laadstatus is.

In aanvulling op het opladen thuis heeft BMW met ChargeNow een mobiliteitsdienst ontwikkeld die het mogelijk maakt elektrische en hybride auto's van BMW ook onderweg overal op te laden. Daarvoor zijn de openbare laadstations van tal van aanbieders samengevoegd tot een groot netwerk. Alle ChargeNow-laadpunten zijn eenvoudig en overzichtelijk te vinden met het navigatiesysteem van de BMW 330e Sedan via BMW ConnectedDrive , via de BMW Remote App of op de ChargeNow-website. De oplaadaansluiting op de auto bevindt zich achter een klep in het carrosseriepaneel linksvoor, waar een LED-lichtring rond de oplaadaansluiting van buitenaf goed zichtbaar informeert wat de actuele laadstatus is. Met de ChargeNow-kaart en de intercharge-app kunt u zonder contant geld gebruik maken van de laadpunten. Een praktisch overzicht van alle uitgevoerde oplaadprocessen vindt u op de klantenpagina van de ANWB. Tegelijkertijd houdt u met ChargeNow perfect zicht op de kosten. Periodiek kunt u met uw creditkaart betalen op basis van een gespecificeerde factuur.