DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

INSPIREREND KARAKTER

Fascinatie in ruimte en design – dat is de BMW 3 Serie Gran Turismo. Zelfbewust verenigt hij krachtige sportiviteit met een inspirerend karakter. Zijn atletische statuur en de coupé-achtige daklijn oogsten bewonderende blikken. Op elke zitplaats genieten de inzittenden van comfortabele ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Ook in technologisch opzicht gaat de BMW 3 Serie Gran Turismo aan kop. Met zijn dubbele ronde koplampen met LED-technologie, het Head-Up Display , de dynamische BMW TwinPower Turbo motoren en de actieve achterspoiler weet hij uw hart te veroveren. En met de veelzijdige Modellen en uitrustingen, zoals Model M Sport, past u hem helemaal aan uw eigen stijl aan.


BMW 340i Gran Turismo:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,3-7,0
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 166-159


De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG). De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

Highlight 1 van 1

DESIGN.

Een gespierd postuur is gecombineerd met de vloeiende daklijn van een elegante coupé. Het resultaat is het onmiskenbare en boeiende design van de BMW 3 Serie Gran Turismo. Scherpe contouren en expressief vormgegeven oppervlakken zorgen voor een fascinerend spel van licht en schaduw. Het design van koplampen en achterlichten benadrukt de focus op de weg en de krachtig-sportieve uitstraling van de BMW 3 Serie Gran Turismo.

SPORTIVITEIT.

Het rijplezier in de BMW 3 Serie Gran Turismo is consequent afgestemd op sportiviteit. Uiterst geavanceerde BMW TwinPower Turbo motoren halen uit elke druppel brandstof de maximale energie voor een opmerkelijke rijdynamiek. En de actieve achterspoiler oogt niet alleen sportief, hij optimaliseert ook de luchtstroom en zorgt voor de best mogelijke wegligging.

RUIMTELIJKHEID.

Ervaar een inspirerend gevoel van onafhankelijkheid: de grote wielbasis en de hoge daklijn creëren voor alle inzittenden van de BMW 3 Serie Gran Turismo veel hoofd- en beenruimte. Portieren met sponningloze ruiten laten aangenaam veel licht binnen in het interieur, wat het gevoel van ruimte nog eens versterkt. En met zijn veelzijdige bagageruimte en gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de BMW 3 Serie Gran Turismo de ideale reisgenoot voor een actieve en sportieve leefstijl.