DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen inspireert, van de eerste tot en met de zesde generatie. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics  technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt op elk moment voor optimale tractie. En met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

Design van de BMW 3 Serie Sedan.

Highlight 1 van 1
Het sportief elegante exterieur is harmonieus afgestemd en straalt al bij de eerste aanblik esthetiek en dynamiek uit. Samen met de koplampen verlenen de verfijnd vormgegeven luchtinlaten in de voorbumper met hun horizontale spijlen de auto een laag en breed aangezicht. Desgewenst zijn de dubbele ronde koplampen uitgevoerd met geïntegreerde coronaringen in LED-techniek.


Maar niet alleen de voorzijde is een blikvanger. De markant vormgegeven achterbumper is voorzien van twee horizontale lijnen en de op de uiterste hoeken geplaatste achterlichten zijn uitgerust met LED-techniek. Daarmee is de BMW 3 Serie Sedan ook 's nachts een onmiskenbare verschijning.


De uitvoering met Model Sport in Mediterranblau metallic en 19-inch lichtmetalen BMW wielen is daarbij slechts een van de vele varianten om de BMW 3 Serie Sedan een persoonlijke noot te verlenen. Elk daarvan onderstreept zijn unieke sportieve karakter.

NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Highlight 1 van 1

Het navigatiesysteem Professional overtuigt met zijn design en een functie-omvang van topniveau. Dit perfect in de BMW 3 Serie Sedan geïntegreerde navigatiesysteem is eenvoudig te bedienen dankzij het iDrive bedieningsconcept en de iDrive Touch Controller. Het systeem omvat spraaksturing, radio BMW Professional met dvd-speler en 20 GB geheugen voor audiobestanden. Bovendien is hiermee gebruik van Real Time Traffic Information (RTTI) mogelijk. Een ingebouwd 8,8-inch LCD-kleurendisplay met een resolutie van 1.280 x 480 pixels en splitscreen-functie (hoofd- en assistentievenster) garandeert dat alle informatie optimaal leesbaar is en overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Functionaliteit.

Highlight 1 van 1
De bagageruimte van de BMW 3 Serie Sedan is met ca. 480 liter ruim genoeg om alle uitdagingen van het dagelijks leven aan te kunnen. Met het optionele doorlaadsysteem zorgt een rugleuning die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is voor nog meer transportmogelijkheden. Zo kan naar behoefte gebruik worden gemaakt van diverse configuraties van zitplaatsen en bagageruimte. Het middelste leuningsegment en het segment aan voorpassagierszijde zijn afzonderlijk neer te klappen. Het leuningsegment aan bestuurderszijde kan samen met het middelste worden neergeklapt. Dat maakt de BMW 3 Serie Sedan bijzonder veelzijdig. Zo is er bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd.