Highlight 1 van 1

BMW 4 SERIE MODELLEN OVERZICHT.

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: de BMW 4 Serie Coupé en Cabrio zijn indrukwekkende vertegenwoordigers van een geheel nieuwe generatie BMW auto's. De BMW 4 Serie Gran Coupé vormt de perfecte aanvulling op deze modelreeks en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie.

Krachtige esthetiek en sportieve dynamiek kenmerken de BMW 4 Serie Coupé. Bovendien zorgen het lage zwaartepunt, de optimale aslastverdeling, de hoge carrosseriestijfheid en de motoren met TwinPower Turbo-technologie voor een unieke rijbeleving. De BMW 4 Serie Coupé is individueel vorm te geven met de BMW Lines Sport, Luxury en Modern evenals het M Sportpakket. Een letterlijke highlight zijn de nieuwe adaptieve LED-koplampen inclusief antiverblindings grootlichtassistent en adaptieve bochtverlichting . De innovatieve Air Breathers vormen niet alleen een spannend designaccent, maar verlagen bovendien brandstofverbruik en CO2-emissie. Voor nog meer rijplezier zorgen de 8-traps Steptronic sporttransmissie en assistentiesystemen zoals het full-colour BMW Head-Up Display .

De BMW 4 Serie Gran Coupé: natuurlijke elegantie. de BMW 4 Serie Gran Coupé combineert fascinerende esthetiek en de voor BMW kenmerkende performance met doordachte functionaliteiten. Hij overtuigt met royale hoofd- en beenruimte, een grote bagageklep en bijzondere designelementen. De dynamische rijeigenschappen van deze auto worden benadrukt door het optionele adaptieve M onderstel en de even krachtige als efficiënte TwinPower Turbo-motoren. Dat maakt de BMW 4 Serie Gran Coupé tot een perfecte combinatie van dynamiek, elegantie en comfort.

De BMW 4 Serie Cabrio combineert stijlvolle elegantie met een nieuwe dimensie van sportiviteit. Zijn atletische karakter benadrukt hij met een scherpe neus, grote spoorbreedte en indrukwekkende achterzijde. Voor een pure cabriolijn en een uniek rijgevoel in elk seizoen zorgt de inklapbare hardtop. Het vloeiende silhouet van de BMW 4 Serie en de geprononceerde taillelijn over de flanken onderstrepen zijn elegante vorm. Bijzondere accenten worden gevestigd door de optionele adaptieve LED-koplampen inclusief antiverblindings grootlichtassistent en de innovatieve Air Breathers in de voorste wielkuipen, die de aerodynamica verbeteren en daarmee brandstofverbruik en emissie reduceren. De motoren van de BMW 4 Serie Gran Coupé met BMW TwinPower Turbo-technologie staan garant voor een indrukwekkende performance. En de nieuwste technologieën van BMW ConnectedDrive , het op de bestuurder gerichte, hoogwaardige interieur met hoogstaand comfort en de intelligente functionaliteit voor een actieve levensstijl ronden het geslaagde concept af.