DE BMW 4 SERIE CABRIO.

INDRUKWEKKEND. VANUIT ELK PERSPECTIEF.

Elegante lijnvoering, slimme aerodynamische details, sportieve proporties – de BMW 4 Serie Cabrio is een genot voor de zintuigen. In het interieur zorgen hoogwaardige materialen, de fraaie lederen bekleding en de stijlvolle interieurverlichting bij gesloten hardtop altijd voor een aangename ambiance.

8-traps Steptronic Sport transmissie.

Highlight 1 van 1
De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Highlight 1 van 1

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Cabrio combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.

Rijplezier, het hele jaar door.

Highlight 1 van 1
De inklapbare hardtop combineert onvervalst cabriogevoel met de voordelen van een vast dak dat ook onder winterse omstandigheden alle comfort biedt. Hij laat zich snel openen en sluiten – zelfs onder het rijden, bij een rijsnelheid tot 18 km/h. Van buitenaf is de daklijn laag en langgerekt, kenmerkend voor een coupé, binnenin profiteren alle inzittenden van comfortabele hoofdruimte.