DE BMW 4 SERIE COUPÉ.

ULTIEM RIJPLEZIER.

Een sportieve performer die gebouwd is om indruk te maken op de weg. Het resultaat mag gezien worden. Met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. Compromisloos klaar voor actie door een design, uitstraling en handling te bieden die consequent zijn doorontwikkeld. Kortom: een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft en zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

De BMW 4 Serie Coupé ontwikkelt een adembenemende dynamiek die al op het eerste gezicht fascineert. Daarbij werkt de koppelsterke motor perfect samen met het adaptieve M onderstel, de Variable Sport Steering en de 8-traps Steptronic transmissie (optionele uitrustingen). Voor sportief rijplezier, waardoor in elke situatie een glimlach op uw gezicht verschijnt – bewonderende blikken gegarandeerd.

Sportieve rijeigenschappen.

Een goed humeur met een druk op de knop? Dat biedt de BMW 4 Serie Coupé met de Driving Experience Control. Via het rijprogramma SPORT of (uitrustingsafhankelijk) SPORT+ activeert u met deze schakelaar een straffere demperafstemming (i.c.m. adaptief M onderstel). De BMW reageert nog directer. De motor reageert nog spontaner. Ideaal voor nog wendbaardere handling bij dynamisch rijden. Met name in combinatie met het optionele adaptief M onderstel, dat zich automatisch aanpast aan rijstijl en de toestand van het wegdek.

ATHLETISCH COUPÉ-SILHOUET.

De BMW 4 Serie Coupé oogt krachtig en atletisch door zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De sponningloze portierruiten benadrukken door hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.