BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

FASCINERENDE PERFORMANCE.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs sedan. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis.  Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

De BMW 4 Serie Gran Coupé betekent een nieuwe definitie van rijplezier. Zijn lichtvoetige performance wordt gekenmerkt door opwindende acceleratie, ultraprecieze handling en perfecte wegligging – ook in bochten en veeleisende rijsituaties. De intelligente lichtgewicht constructie tilt efficiency naar een nieuw niveau bij tegelijkertijd fascinerende topprestaties van de krachtige motoren.

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.
BMW i3 On Tour

Maak een proefrit met de<br />BMW i3.

Sportieve rijeigenschappen.

Er bestaat een term voor de rijeigenschappen van de BMW 4 Serie Gran Coupé: adembenemend. De voor BMW kenmerkende achterwielaandrijving, het lage zwaartepunt en de perfecte gewichtsverdeling zorgen immers voor puur rijplezier. Dit gevoel wordt ondersteund door de optionele Variable Sport Steering met

Servotronic en het optionele adaptieve M onderstel. Voor een uitmuntende wegligging bij een sportieve rijstijl en op bochtige trajecten.

Een ideale gewichtsverdeling van 50:50 over voor- en achteras is een van de garanties voor hoge spoorstabiliteit, dynamische handling en nauwkeurige stuureigenschappen. Daarnaast zorgen een laag zwaartepunt van de auto evenals korte overhangen van de carrosserie voor een verdere verbetering van de rijeigenschappen.

Het adaptieve M onderstel wordt automatisch continu aangepast aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. Bij deze uitrusting inbegrepen is het aanvullende rijprogramma SPORT+.

Werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak voor onderhoud, schade of service.

PERFECT AFGEWERKT.

Highlight 1 van 1

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met hoogwaardige sportstoelen in fijn leder. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, de stijlvolle details in chroom en het contraststiksel op het dashboard.