Highlight 1 van 1

ALLE BMW 5 SERIE MODELLEN. IN EEN OOGOPSLAG.

De mooiste vorm van dynamiek: de BMW 5 Serie, als Sedan, Touring, ActiveHybrid, Gran Turismo en M5. Sportieve auto’s, met veelzijdige kwaliteiten voor dagelijks gebruik en met de prestaties en élégance om elk moment opnieuw indruk te maken.

Als geen andere auto staat de BMW 5 Serie Sedan voor dynamiek in zijn mooiste vorm. Ideale proporties die het gevolg zijn van heldere ideeën. Met innovaties zoals de 8-traps Steptronic transmissie, het BMW Head-Up Display , dat naar wens ook navigatie-instructies en de actuele snelheidslimiet toont, en natuurlijk de efficiënte benzinemotoren in de BMW 520i, BMW 528i, BMW 530i, BMW 535i en BMW 550i, en dieselmotoren zoals de bijzonder zuinige BMW 518d en BMW 520d EfficientDynamics Edition, de BMW 525d, BMW 530d, BMW 535d en de fascinerend krachtige BMW M550d xDrive . Bovendien zorgt het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive voor rijplezier op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

De elegante aspecten van veelzijdigheid: de BMW 5 Serie Touring. Ook de BMW 5 Serie stationwagon biedt talrijke assistentiesystemen, de innovatieve 8-traps Steptronic transmissie en een uitgebreid programma krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren. Daarnaast heeft de BMW 5 Serie Touring een kofferruimte van 560 liter, die tot 1.670 liter kan worden uitgebreid door de standaard drievoudig gedeelde achterbankleuning neer te klappen. Bovendien zorgt het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive voor rijplezier op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

Geen traditionele Touring, maar wel de combinatie van de beste eigenschappen van stationwagen, sedan en SUV: de BMW 5 Serie Gran Turismo. Onder zijn daklijn in coupéstijl en de in tweeën gedeelde achterklep hebben de inzittenden een hogere zitpositie. Zij nemen plaats in een luxueuze ambiance en genieten van rijplezier van het allerhoogste niveau.

Kan een auto steeds efficiënter worden en tegelijk steeds dynamischer? De BMW ActiveHybrid 5 levert het bewijs: het kan. Voor het eerst biedt BMW een hybride aandrijflijn in de BMW 5 Serie. Deze zeer speciale hybride is gebaseerd op een intelligent aandrijvingsconcept dat alvast een indruk geeft van de volgende generatie hybride technologie. En daarmee vertegenwoordigt dit concept ook een volgende stap richting de toekomst van de complete BMW vloot, namelijk een manier om het brandstofverbruik aanzienlijk te verlagen en de CO2-emissies te reduceren voor voelbaar meer rijplezier. Bovendien garandeert de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving perfecte tractie op elk wegdek, in elke bocht en in elke rijsituatie.

De BMW M5 komt altijd soeverein voor de dag: een dynamische voorzijde, aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels, markante dorpelverbreders en kenmerkende M kieuwen in de flanken. Het silhouet van een representatieve sedan versmelt met dat van een topatleet. De M achterspoiler en twee dubbele M eindpijpen vormen een geslaagde afsluiting. Met de kracht van twee turbocompressoren drijft de BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor de BMW M5 Sedan onvermoeibaar aan. Innovatieve technologieën zoals BMW EfficientDynamics zorgen voor een zo laag mogelijk verbruik. M Power World biedt exclusieve informatie over de M high performance modellen. Het is een trefpunt voor mensen met dezelfde passie: fascinatie voor de sterkste letter ter wereld.

Of u nu een gebruikte BMW 5 Serie of een nieuwe BMW 5 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW 5 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.