BMW 5 SERIE SEDAN.

IN TOPVORM. VOL INNOVATIES.

Vanaf nu bij ons in de showroom.

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is dankzij zijn atletische design de concurrentie altijd een stap voor. En dat succes is geen toeval. Het zit namelijk niet alleen in de genen - succes is ook een uitdrukking van nauwkeurige aandacht voor detail.

Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen in Schiedam, Wateringen of Brielle. 

EXTERIEUR.

Highlight 1 van 1

De BMW 5 Serie Sedan maakt al bij stilstand een krachtige indruk. Grille en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste business-sedan ter wereld voor het eerst direct op elkaar aan. De naar achteren vloeiend aflopende daklijn verleent de gespierde carrosserie een elegant, coupé-achtig silhouet. En de brede achterzijde onderstreept de hoge prestatiegerichtheid van de BMW 5 Serie Sedan.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Highlight 1 van 1
Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met twee diamond-tweeters biedt op elke zitplaats een geluidskwaliteit van topklasse. Zestien gericht gepositioneerde luidsprekers zorgen voor een fascinerende geluidservaring. De luidsprekers zijn verlicht, waardoor de voortreffelijke geluidskwaliteit van het systeem ook optisch wordt onderstreept.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e iPerformance Sedan voert beide benaderingen perfect uit en blijft zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

Driving Experience Control met ADAPTIVE rijprogramma.

De Driving Experience Control biedt de bestuurder keuze uit het standaard rijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma ADAPTIVE past de Dynamic Damper Control, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

De BMW 5 Serie Sedan neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO₂-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren.

Dankzij lichte materialen zoals aluminium en de modernste magnesiumlegeringen is de zevende generatie van de BMW 5 Serie Sedan tot 100 kilo lichter dan zijn voorganger. De intelligente lichtgewicht constructie zorgt bovendien voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras en een laag zwaartepunt. Het resultaat: uiterst dynamische rijeigenschappen.

Het maatregelenpakket BMW EfficientDynamics is bij de BMW 5 Serie Sedan zichtbaar door een markant designicoon: de dubbele niervormige grille. Bij een geringe behoefte aan koelende lucht blijft automatisch een luchtklep binnen de Active Air Stream grille gesloten, wat resulteert in bijzonder lage cW-waarden tot wel 0,22 – uniek in deze klasse.

Met de Driving Assistant Plus heeft u uw ideale medewerker gevonden. U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen: hij maakt autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Zelfs voor het wisselen van rijstrook bent u bij hem in goede handen.