• DE BMW 6 SERIE COUPÉ.

    EEN NIEUWE VORM VAN DYNAMIEK.

  • DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ.

    EEN NIEUWE VORM VAN ELEGANTIE.

  • DE BMW 6 SERIE CABRIO.

    EEN NIEUWE VORM VAN VRIJHEID.

Highlight 1 van 1

ALLE BMW 6 SERIE MODELLEN. IN EEN OOGOPSLAG.

Tijdloze fascinatie als traditie: de BMW 6 Serie Coupé en de BMW 6 Serie Cabrio vormen een unieke synthese van dynamiek en exclusieve elegantie. De belofte van performance, een open invitatie. De BMW 6 Serie Gran Coupé zet deze filosofie op intelligente en consequente wijze voort.

De BMW 6 Serie Gran Coupé is gebouwd voor mensen die oog hebben voor het bijzondere. Voor hen heeft BMW de coupé nieuw geïnterpreteerd en een vierdeurs automobiel gecreëerd die rijden door zijn onweerstaanbare dynamiek en design iedere dag opnieuw geweldig maakt. De eerste vierdeurs coupé van BMW overtuigt met zijn design en koppelt sportiviteit aan comfort. Het optisch laag liggende zwaartepunt onderstreept met V-vormige lijnen de rijdynamiek van deze automobiel. Zorgvuldig geselecteerde materialen en de afwerking van het hoogste niveau maken indruk in het interieur van de BMW 6 Serie Gran Coupé. Exclusieve leder- en houtsoorten kunnen exact worden afgestemd op de wensen van de eigenaar. Met de consequent op de bestuurder gerichte cockpit en het 4+1-zits concept, dat op kortere trajecten achterin aan maximaal drie personen een zitplaats biedt, geeft de BMW 6 Serie Gran Coupé uitdrukking aan ons streven naar perfectie.

Na het bereiken van een belangrijk doel, is het tijd om zichzelf iets bijzonders te gunnen. De BMW 6 Serie Coupé is misschien wel de mooiste beloning: lange motorkap, korte overhangen, lage, vloeiende daklijn – de klassieke verhoudingen van een Gran Turismo Coupé, nieuw geïnterpreteerd. Consequent dynamisch design kenmerkt ook het interieur en verleent de BMW 6 Serie Coupé een uniek sportief-elegant karakter.

Reizen betekent nieuwe indrukken opdoen. En dat gaat nergens beter dan tijdens een rit in een BMW 6 Serie Cabrio onder de blote hemel. Verwen uw zintuigen en ontdek de wereld in een luxueuze ambiance, omgeven door zorgvuldig geselecteerde en perfect afgewerkte materialen. Zodra de cabriokap met een druk op de knop volledig automatisch is geopend, glanzen hoogwaardige houtsoorten of modern aluminium in het warme zonlicht. De exclusieve lederen bekleding met BMW SunReflective Technology verrast u ook tijdens warme dagen op een koele ontvangst en de royale bagageruimte van de BMW 6 Serie Cabrio biedt voldoende ruimte voor dagelijks gebruik.

Voor de indrukwekkende dynamiek van de BMW 6 Serie zorgen de krachtige V8 benzinemotor in de BMW 650i en de 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW 640i, net als de BMW 640d met dieselmotor , terwijl de oplossingen van BMW EfficientDynamics , zoals directe benzine-inspuiting, schakelindicator en Brake Energy Regeneration , garant staan voor een laag verbruik.

Of u nu een gebruikte BMW 6 Serie of een nieuwe BMW 6 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor leasing en financiering van de actuele BMW 6 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit met de BMW 6 Serie Coupé, de BMW 6 Serie Cabrio of de BMW 6 Serie Gran Coupé.