EEN OVERZICHT VAN DE BMW 7 SERIE.

De BMW Group kent een lange traditie in het vormgeven van de automobiele toekomst. Wij geloven dat de toekomst het beste te voorspellen is als we deze zelf creëren. Met de BMW 7 Serie creëren wij vandaag al de luxe van morgen. Met baanbrekende innovaties, maatgevend comfort, eigentijds design en een dynamiek die niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst efficiënt is.

Dynamische proporties, scherpe lijnen en krachtig gevormde oppervlakken: de BMW 7 Serie toont het voor BMW kenmerkende design in zijn meest elegante vorm. De dynamisch voorwaarts gerichte voorzijde, het gestrekte silhouet of de krachtige achterzijde: de BMW 7 Serie heeft vanuit ieder perspectief een natuurlijke en zelfbewuste uitstraling.

En opnieuw vestigen functies zoals BMW Gesture Control, BMW Laserlight of Remote Controlled Parking maatstaven als baanbrekende innovaties in de BMW 7 Serie. Daarnaast is met BMW Touch Command voor het eerst een tablet in een BMW geïntegreerd waarmee u comfortabel tal van comfort- en entertainmentfuncties kunt bedienen.

De BMW 7 Serie breidt bovendien het voor BMW kenmerkende rijplezier uit met het genot van u laten rijden. Passagiers die plaatsnemen op de luxueuze zitplaatsen achterin genieten van riante ruimte. Terwijl de actieve ondersteltechnologie van de uitrusting Executive Drive Pro in elke rijsituatie een compromisloos comfortabele en dynamische rijbeleving biedt, zorgen de lichtbronnen van de ambianceverlichting en de innovatieve comfort- en entertainmentfuncties voor ontspannen reisgenot van het hoogste niveau.

In elk van de BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren van de BMW 7 Serie komt de toewijding van de BMW EfficientDynamics ingenieurs tot uitdrukking. Deze krachtbronnen zorgen voor adembenemend vermogen en baanbrekende efficiency. De BMW 7 Serie met de BMW EfficientDynamics technologie eDrive (BMW 740e/Le) verenigt als plug-in hybride het beste van twee werelden. Het resultaat is een aanzienlijk lager brandstofverbruik bij al even lage emissies.

Of u nu een gebruikte BMW 7 Serie of een nieuwe BMW 7 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW 7 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.