• DE BMW i3.

    NU JAAR LANG GRATIS STROOM.
    INCLUSIEF BMW i WALLBOX.

  • DE NIEUWE BMW i8.

    Ontdek het BMW i YouTube kanaal.

Highlight 1 van 1

ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. EEN OVERZICHT VAN DE BMW i MODELLEN.

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. En BMW i overtuigt met innovatieve auto's: met de volledig elektrische BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 als toekomst van de sportauto.

De BMW i3. Elektrisch en 'electrifying': ieder detail, ieder kenmerk, werkelijk alles aan de BMW i3 met eDrive is toegespitst op het pulserende leven in de stad en daarbuiten. De door een elektromotor volledig emissievrij aangedreven BMW i3 garandeert urban mobility, en dan vooral daar waar dat extra belangrijk is: in de stadscentra, waar op dit moment al rijverboden voor bepaalde voertuigen bestaan. Afgezien van het ecologisch oogpunt kan de BMW i3 vooral met zijn adembenemende versnelling overtuigen, zowel bij lage snelheid als vanuit stilstand. En dat alles bij een actieradius van de HV-accu (hoogvoltage lithium-ion-accu) van maximaal 160 kilometer, waardoor alle bestemmingen, zelfs in de buitenwijken van een metropool, bereikbaar zijn. Door de grote actieradius kunnen ook langere ritten probleemloos worden gemaakt.

De BMW i8. De sportauto van de toekomst: efficiënter – bijvoorbeeld dankzij de intelligente lichtgewicht constructie met carbon en het aerodynamische design. Duurzamer – met recyclebare materialen in het interieur. Zonder af te doen aan zijn dynamiek en sportieve uitstraling. Geen compromis, maar de optimale combinatie van rijplezier en verantwoordelijkheid. De BMW i8 is een plug-in hybride sportauto die de voordelen van innovatieve elektro- en verbrandingsmotortechnologie in zich verenigt. Het resultaat is een buitengewone rijbeleving – bij een bijzonder laag verbruik en geringe emissie.