Highlight 1 van 1

EEN OVERZICHT VAN DE BMW M MODELLEN.

M. De sterkste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M GmbH zetten deze traditie voort: de BMW M3 als Sedan, de BMW M4 als Coupé en Cabrio, de BMW M5 Sedan, de BMW M6 als Coupé, Gran Coupé en Cabrio, en de BMW X5 M en BMW X6 M.

De BMW M3 Sedan: een vierdeurs sportwagen. De geheel nieuw ontwikkelde, 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert bij elk toerental fascinerende prestaties. Uit de autosport afkomstige innovaties zoals het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel, M Servotronic en de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic verleggen het grensbereik. In de cockpit heerst perfecte ergonomie: de specifieke M stoelen met hun kuipachtige karakter bieden veel zijdelingse steun en vormen een perfecte verbinding met de auto. Alles is gericht op één ding: de bestuurder. De atletische ambities van de BMW M3 Sedan zijn ook aan de buitenzijde direct te herkennen, bijvoorbeeld aan markante designelementen zoals de nierengrille met zwart gelakte, dubbel uitgevoerde spijlen met M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische LED-achterlichten in L-vorm. De hele auto ademt compromisloze sportiviteit.

Al met zijn zeer lage gewicht van minder dan 1.500 kilogram volgens DIN maakt de BMW M4 Coupé duidelijk wat zijn doel is: het onmogelijke mogelijk maken. Uitgerust met de geheel nieuwe 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic , actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

Open voor een maximale rijbeleving. Met zijn 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.

De BMW M5 Sedan komt altijd soeverein voor de dag: het silhouet van een klassieke sedan versmelt met dat van een topatleet. M achterspoiler en twee dubbele eindpijpen vormen een geslaagde afsluiting. Met de kracht van twee turbocompressoren drijft de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor de BMW M5 Sedan onvermoeibaar aan. Innovatieve technologieën zoals BMW EfficientDynamics zorgen voor een zo laag mogelijk verbruik.

Met topprestaties op maat belichaamt de BMW M6 Coupé de meest atletische vorm van luxueuze elegantie. Een fascinerende high-performance auto die met zijn indrukwekkende dynamiek, extravagante uitstraling, superieure techniek en fascinerende efficiency nieuwe maatstaven zet.

De BMW M6 Cabrio staat voor de meest extravagante vorm van open rijden. Alle details zijn compromisloos afgestemd op performance en perfecte ergonomie – een buitengewone high-performance auto die met adembenemende esthetiek en indrukwekkende efficiency de norm verlegt.
De BMW M6 Gran Coupé fascineert al op het eerste gezicht door de krachtige uitstraling van zijn fraai gevormde carrosserie. Op overtuigende wijze combineert hij adembenemend design en luxueus comfort met een sportiviteit die alleen eigen is aan een BMW M model. Geen twijfel mogelijk – compromissen zijn het enige wat niet tot de uitrusting van de BMW M6 Gran Coupé behoort.

De BMW X5 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving staan garant voor bijzonder intens rijplezier. 20-inch lichtmetalen M wielen en de zeer dynamisch vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntende prestaties en handling, tegelijkertijd functioneel en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

De BMW X6 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving staan garant voor bijzonder intens rijplezier. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. Een spectaculaire high performance Sports Activity Coupé, die beslag legt op de pole position met zijn extreme dynamiek, hoogstaand comfort en elegante coupélijn. Een combinatie die de BMW X6 M uniek – en onweerstaanbaar – maakt.

Of u nu op zoek bent naar een gebruikt of een nieuw BMW M model, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW M modellen. En natuurlijk de BMW dealers voor een uitgebreide proefrit. M Power World biedt exclusieve informatie over de high-performance BMW M modellen en is dé ontmoetingsplaats voor iedereen met dezelfde passie: de fascinatie voor de sterkste letter ter wereld.