Highlight 1 van 1

DE BMW X MODELLEN.

De wereld is vol mogelijkheden – en u kunt ze ontdekken met de BMW X modellen. Met de overzichtelijke zitpositie, de intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive en de zuinige motoren vindt u in elke BMW X Serie uw auto voor elk moment van uw leven.

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

De BMW X3 was als eerste Sports Activity Vehicle ooit de grondlegger van zijn voertuigklasse. Ook de huidige generatie van de allrounder blijft trouw aan zijn traditie: met zijn enorme comfort en bijzondere flexibiliteit is de BMW X3 zowel ideaal voor de uitdagingen van alledag als voor langere reizen. Terwijl het nieuwe exterieur het voor BMW X Serie kenmerkende karakter uitstraalt, zorgt het interieur dankzij geselecteerde materialen voor een bijzonder hoogwaardige ambiance. Bovendien overtuigt de BMW X3 met zuinige BMW TwinPower Turbo diesel- en benzinemotoren.

De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extroverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de typische kracht van de BMW X Serie en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.
Ook in de derde generatie weet de BMW X5 de door hem zelf gevestigde maatstaven opnieuw te overtreffen – als een SAV (Sports Activity Vehicle) die uitmuntende luxe biedt op alle vlakken waar de hoogste eisen worden gesteld. Dat waarborgen tal van intelligente technologieën, die efficiency, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau tillen – op de weg en offroad.

Krachtig en atletisch. Aanwezig als een BMW X model, maar tegelijk sportief als een coupé. De BMW X6 doorbreekt alle grenzen. Zijn krachtige BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics verenigen dynamiek en efficiëntie, BMW xDrive brengt het vermogen over op de weg. Buitengewone uitrustingen zoals het Design Pure Extravagance pakket evenals hoogwaardige materialen kenmerken een auto die garant staat voor een groots optreden – en bovendien verrassend functioneel is.

Of u nu een gebruikte BMW X Serie of een nieuwe BMW X Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW X Serie. En natuurlijk de dealers voor uw proefrit.