DE BMW X1.

OMARM HET ONBEKENDE.

De BMW X1 begaat nieuwe wegen in plaats van gebaande paden. Al in één oogopslag maakt hij duidelijk dat hij een BMW X model is in hart en nieren: voor een SAV (Sports Activity Vehicle) typische korte overhangen en een grote wielbasis kenmerken zijn exterieur. Het interieur zet de BMW X filosofie consequent voort. Omringd door hoogwaardige materialen en een intuïtief bedieningsconcept ontvangt de BMW X1 zijn passagiers met een hoge zitpositie. Het interieur is daarbij niet alleen bijzonder uitnodigend, maar ook uiterst variabel: een naar wens verschuifbare tweede zitrij met elektrisch neerklapbare rugleuning (optie) past zich in een handomdraai aan uw plannen aan. Daarnaast tillen de efficiënte en dynamische benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologieën uw rijplezier naar het volgende niveau. De nieuwe BMW X1 wordt dit jaar ook leverbaar met 20% bijtelling. Meld u aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

Exterieur.

Highlight 1 van 1
Alleen al zijn uitstraling prikkelt de ontdekkersgeest: hier ontmoeten de stijlkenmerken van een SAV-concept de dynamiek en sportiviteit van een urban lifestyle. Met zijn hoge daklijn creëert de carrosserie in het interieur een riant gevoel van ruimte. Optionele xLine extra's in zijdeglans aluminium op de carrosserie versterken de atletische look en de visuele connectie met de BMW X Serie. Daarnaast dragen ze bij aan de markante verschijning van de voor- en achterzijde. Bovendien beschermen deze karakteristieke elementen ook de in talrijke exclusieve kleurvarianten verkrijgbare carrosserielak tegen steenslag tijdens ritten offroad. Voor uitmuntende aerodynamica en het daaruit voortvloeiende lagere verbruik zorgen details zoals zijdelingse aeroblades op de bagageklep en Air Curtains die zijn geïntegreerd in de luchtinlaten aan de voorzijde.

GEVOEL VAN RUIMTE.

Highlight 1 van 1

De BMW X1 overtuigt in het dagelijkse stadsleven met compacte buitenafmetingen. Daarachter gaat veel meer schuil dan men in eerste instantie zou vermoeden. Zijn typische SAV-carrosserievorm met de hoge daklijn maakt het interieur bijzonder ruim en uitnodigend. Een andere factor voor dit ruimtelijke gevoel is het uitzonderlijke zicht dankzij de hoge zitpositie en de grote ruitoppervlakken rondom. Deze indruk van de BMW X1 is zeker niet puur subjectief: met 56 centimeter beenruimte achterin nemen zelfs lange passagiers comfortabel plaats op de tweede zitrij, ook op lange ritten.

Interieur.

Highlight 1 van 1
De BMW X1 verrast met het vertrouwde. Dit is mogelijk dankzij de gebruikelijke bestuurdergerichte indeling van de cockpit met designelementen die net zo innovatief als hoogwaardig zijn. De tastzin speelt daarbij een doorslaggevende rol: de fijnste materialen en een eersteklas verwerking overtuigen al bij het eerste contact. De perfect op het interieur afgestemde ambianceverlichting en de keuze van materialen zoals leder, edelhout en aluminium verlenen de BMW X1 een hoogwaardige uitstraling. Ook de aandacht voor praktische details is duidelijk zichtbaar in de BMW X1: de royaal uitgevoerde middenconsole met door rolschermen afsluitbare bekerhouders en andere opbergvakken bieden de nodige ruimte en onderstrepen de veelzijdigheid van het interieur. Technische highlights zoals het optionele navigatiesysteem Professional met de iDrive Touch Controller zijn intuïtief ondergebracht rond de bestuurdersstoel. En zo voelt u zich al thuis in uw BMW X1 voordat u ook maar een meter heeft gereden.