DE BMW X5.

OPNIEUW GRENSVERLEGGEND.

Ook in de derde generatie weet de BMW X5 de door hem zelf gevestigde maatstaven opnieuw te overtreffen – als een SAV (Sports Activity Vehicle) die uitmuntende luxe biedt op alle vlakken waar de hoogste eisen worden gesteld. Dat waarborgen tal van intelligente technologieën, die efficiency, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau tillen – op de weg en off-road.

 

Geen compromissen – zo luidt het motto van de BMW X5 xDrive40e. Uitgerust met eDrive technologie biedt deze innovatieve Sports Activity Vehicle alle voordelen van een BMW X5. Een plug-in hybride die bewijst dat rijplezier en emissievrij rijden perfect samengaan.

Exterieur.

Highlight 1 van 1
Met zijn dynamische, stoere proporties is de derde generatie BMW X5 direct herkenbaar als lid van de BMW X-familie. Nieuwe designkenmerken benadrukken zijn daadkrachtige uitstraling en ongekende veelzijdigheid.

 

Een belangrijke designeigenschap is de nadruk op een goede stroomlijn. Vorm en functie gaan harmonieus samen in de aerodynamische elementen aan de voor- en achterzijde en de flanken. Grote luchtinlaten, de Air Curtains in de voorbumper en de nieuw ontwikkelde Air Breather in beide voorspatborden: zij versterken het sportieve karakter en reduceren tegelijkertijd verbruik en emissie van de BMW X5.

 

Ook aan de achterzijde is de aerodynamische vorm herkenbaar. De Aeroblades op de D-stijlen verbeteren de luchtstroming en maken de BMW X5 optisch breder.

 

Aan de voorzijde zorgt de lage en brede vormgeving van de BMW nierengrille ervoor dat de BMW X5 atletisch oogt. Grille en koplampen zijn met elkaar verbonden, zodat zij optisch een geheel vormen en de grote spoorbreedte van de auto benadrukken. Dankzij de korte afstand van de A-stijlen tot aan de vooras schuift het visuele zwaartepunt naar voren.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Heeft u altijd al willen weten hoe het is om een persoonlijke assistent te hebben? Dit is uw kans. Kies voor een zeer speciale service, de BMW ConnectedDrive Personal Assistant Service.

 

Met een druk op de knop krijgt u verbinding met de medewerkers van het BMW callcenter. Zij zijn uw persoonlijke assistenten als u onderweg bent in de BMW X5.

 

Zoekt u een specifiek restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheek die weekenddienst heeft? De medewerkers in het BMW Callcenter zijn er om u te helpen. Zij sturen een adres desgewenst direct naar uw navigatiesysteem. Zelfs een hotelkamer laten boeken is mogelijk. De dienst Personal Assistant Service werkt onafhankelijk van uw telefoon en is overal beschikbaar. Voor gebruik is de uitrusting BMW ConnectedDrive Services vereist.

Interieur.

Highlight 1 van 1
Topkwaliteit leder, verfijnde oppervlakken, aangename verlichting en maximaal comfort. Geniet van het exclusieve interieur van de BMW X5.

Terwijl de buitenkant van de BMW X5 uitblinkt door zijn indrukwekkende uitstraling, wordt het interieur gekenmerkt door elegantie. De horizontale lijnen en de contrastwerking van de oppervlakken versterken de ruimtelijke beleving. Een topklasse afwerking, prachtige materialen, een ruime keuze uit bekledingen en kleuren en een sfeervolle verlichting zorgen voor een onovertroffen omgeving.

De BMW X5 is zeer overzichtelijk. Zo biedt de iets hogere zitpositie, typerend voor de BMW X-modellen, een goed zicht op de weg. Alle bedieningselementen zijn op de bestuurder gericht. Daaronder ook de nieuwe iDrive Touch Controller in combinatie met het optionele

navigatiesysteem Professional en het nieuwe, vrijstaande Control Display. De standaard automatisch dimmende binnenspiegel verhoogt het comfort en de veiligheid nog meer.